2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680246 بازدید | 28507 پست
سلام،لیا جون چون شما مامایی خوندی میشه اینو جواب بدی؟؟؟ رو قسمت کشاله ران من یه چیز دردناااااااک دراومده اندازه یه نخود،مثل جوش هست دقیقا دردنااااکه قرمزززز.الان یکساله.مثلا دو سه هفته هست بعد خود به خود میرهههه دوماه دیگه باز درمیاد این چیه؟میشه لایه بردار بزنم روش بره؟؟؟؟
کیانا،کارن😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارزو. کرچک غلیظ و سنگینه... با یه روغن دیگه قاطی ش کن و قبلش گرمش کن. کرچک رو تو خیلی از تونیکهای ضد ریزش مو ازش استفاده میشه.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
سلام دوستان برای ریزش مویک استکان روغن زیتون ویک استکان روغن نارگیل ویک قاشق مرباخوری حناقاطی کنید2ساعت قبل حمام بزنیدحنااصلارنگ نمیده توروغن ریزش موقطع میشه.اینجانظرات یارپنهان بخونیدتاصفحه130 http://www.nowaroos.com/Thread-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D9%84%D9%86%D8%AF%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%85%D9%88--3717?page=116
سلام بچه ها رفتم موهامو کوتاه کوتاه مدل تیفوسب زدم دیگه چاره ای نداشتمکف سرم داشت پیدا میشد موهام جون ندارن اصلا تار موهام نازک و خشکه خشکع کف سرم معمولیه خدایا خسته شدم
خدایا دوست دارم شکرت
نگین جان. من اسپرینولاکتون و دیان میخوردم.ماینو 5 درصد میزدم... اردیبهشت قطع شون کردم...10 تیر باردار شدم...( تو این مدت هم جلوگیری داشتم...تیرماه اقدام کردم ). تو بارداری که همه چیز خوب بود یعنی ریزش نداشتم. اما تمام موهایی که با ماینوکسیدیل در اومده بود.همه شون ریخت... بعد زایمانم از 3 ماه و نیمگی بچه م ؛ ریزشم شروع شد😢. تا الانم ادامه داره.....ولی بعد زایمان شدت خیلیییی زیاد بود
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
این نظرخانومی که اینکارانجام داده که لینگشوبالاگزاشتم. بچه ها من یه روش خیلی خوب برای رشد مو و جلوگیری از ریزشش بلدم .. که برای خودم خیلی خیلی خوب جواب میده !! یه روز در میون یه نصف استکان روغن زیتون و یه نصفه استکان روغن نارگیل + یه قاشق چایخوری حنا ( حنا با روغن زیتون رنگ باز نمیکنه نگرن نباشید قرمز بشه ) رو میزنم به موهام یه ساعت تا دو ساعت هست بعدش میرم حموم .. دو دست با شامپو روزانه ی سبک میشورم .. یعنی من سه ماه پیش موهام رو تا شونه هام کوتاه کردم الان دقیقا نزدیک آرنجمه .. ببینید شک نکنید .. نتیجه میگیرید من رشد موم عالیه و میدونم به خاطر همین کاره
2810