2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680238 بازدید | 28507 پست
مرسی دوستان من واقعا چند روزه دارم تاثیر میبینم ریزش موهام قطع شده فقط موقع روغن زدن چندتا دونه و موقع شونه کردن بعد حموم مو میبینم خیلی خوشحالم خیللللی دوستون دارم لیا جون مرسی که دلسوزانه راهنمایی میکنی و همینطور بقیه دوستان خوشکلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیا جان ماسک نمیزنم زیاااد،تا الان سه دفه شنبلیله زدم و بعد حمومم یکمممممممممممممم روغن زیتون میزنم،همین به نظرت واقعا علتش ماسکان؟ اخه تازه شروع کردم خواهش میکنم ارزو جان،کاری نکردم،ارزو چند وقت طول کشید ریزشت قطع بشه و چه ماسکایی زدی
کیانا،کارن😍😍
من الان حدود یک هفته است ریجن دایت میخورم دو بار روغن با ترکیب شیدی زدم دوبار روغن رز ماری و یه بار املا زدم تو شامپوم قهوه ریختم و ریزشم واقعا بصورت چشم گیر کم شده امشب هم میخوام کرچک بزنم
اونلى منم موهام درد میکنه!!!!!!!!!!!!!!! فکر کنم اونجاهایى که ریشه درگیر هورمونه درد میگیره........مثلا من شقیقه هام و تاج سرم فقط درد میکنه........ماسکم نزدم!!!!! بچه ها شامپو کافئین آلپیسن خوبه؟ شما استفاده کردین؟
کسى چه مى داند؟؟ شاید یاسین همان یا حسین باشد که بى سر است...
2810