2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680203 بازدید | 28507 پست
من نمیدونم ریزشم از چه مدلی هست حدودا 17 سال پیش شروع شد دقیقا همزمان با کنکور بعد کنکور افتضاح بود اولین بار رفتم دکتر ماینو داد که من اصلا نزدم بعد چند وقت هم خود بخود خوب شد بعد تولد دختر دومم ریزش شدید شروع شد که جلو سرم افتضاح شد البته من تیرویید دارم که با قرص تحت کنترل خودم فکر میکنم بیشتر از استرس هست چون نه هورمون مشکل داشت نه چیزی شاید ارثی باشه در هر حال اصلا نمیخوام بدونم از چه مدل هست اینطوری فکرم ازادتره اصلا دکتر نرفتم فقط طب سنتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگین...قرصها هر کدوم در یه مقطع بازه زمانی ریزش منو قطع میکرد... مثل ریجن یا اکوفان... سیستیین واسم از همه شون بهتر بود. ولی بدن زود عادت میکنه
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
دوستان من موهام و پوست سرم خشکه بابونه و چای سبز تو شامپوم ریختم به نظرم یکم پوست سرم قرمز شده ولی با روغناا خارشم اروم میشه به نظرتون حنا بابونه چای سبز برا موهای خشک و پوست سر خارش دار بد هست؟ لیا بدو کمک کن
پناه چقدر امضات جانسوزه زیر سایه امام حسین باشی همیشه بچه ها من میخوام امشب زرده تخم مرغ رسمی و روغن زیتون اصل رو امتحان کنم صابون رزماری هم گرفتم برای اولین بار میخوام امتحان کنم دعام کنید
2810