2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680079 بازدید | 28507 پست
برای ریزش موهاتون نیازی به دکتر رفتن نیست . یه کم مطالعه کنید راههای مختلف رو امتحان کنیدتاببینید کدومش بهتر جواب میده. اول این تاپیک هم راههای خیلی زیادی نوشته شده که حتما بخونید و انجام بدید نتیجه میگیرید. اما این رو هم بگم که من طی تجربیاتم به این نتیجه رسیدم که بیشتر مشکلاتی که باهاشون دست به گریبان هستیم درمانش بایداز داخل بدن انجام بشه و بیرونیها موقت هستن مخصوصا ریزش مو. که باید از داخل بدن درمان رو شروع کنیم. موفق و مویدباشید دوستان
پری جان منم همچنان ریزش مو دارم الان 50 درصد موهامو از دست دادم..با اینکه 4 ساله از قرص هایی که میگی مصرف کرد..اما هیچ تاثیری نداشت. یک ماهه ماینوکسیدیل رو شروع کردم تو این چندسال هر دکتری مینوشت نمیزدم میترسیدم..اما دیگه مجبورم کف سرم بیرونه.از دارو خسته شدم..تو تقویتی ها هم زینک پلاس و هیرویت میخورم از خدای مهربون میخوام که همه کسایی که مشکل ما رو دارن شفا بده..خیلی سخته تو جمع رفتن..
اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راکوتان به خاطر خشکی بیش از حد پوست سر ؛ ریزش مو میاره... موهات رو با روغن زیتون چرب کن. شامپو ملایم مثل شامپو بچه فیروز بزن... ریزشت قطع میشه
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
ای بابا لیدا جان من دقیقا یک ماهو نیمه منتظر جواب شما هستمااا،الانم اومدم دیدم اومدینو رفتین اما جواب ندادین،خب چرا اخههه؟؟؟مگه نمیایم اینجا به همدیگه کمک کنیم
کیانا،کارن😍😍
سوالم لیدا جان من پلی کیستیک هستم و تو پلی کیستیکا هورمون مردانه بالاست،البته نه در حدی که تو ازمایش مشخص باشه پس با این تفاسیر برا منم خوبه رازیانه لیدا جان روزی چند لیوان رازیانه میخوری؟؟؟؟؟؟تخم رازیانه رو پودر میکنی و میجوشونی؟یا خوده گیاهشو؟؟؟
کیانا،کارن😍😍
ریزش مو: علت و روش‌های پیشگیری و درمانی همه ما در مرحله‌ای از زندگی ریزش مو را در درجه‌های مختلف تجربه کرده ایم. به ندرت کسی را در ۵۰ سالگی خواهید دید که همانند جوانی‌اش مو داشته باشد. از آنجا که مو باعث زیبایی و جذابیت می‌شود همه به دنبال راهی هستند که از ریزش آن جلوگیری کنند و یا حداقل بتوانند آن را کاهش دهند. اغلب مردم به دنبال مکمل‌هایی برای موهای کم پشت هستند. قبل از این که به دنبال راه حل باشید اول باید علت ریزش مو را پیدا کنید. در ادامه توضیح داده خواهد شد که علت ریزش مو چیست و برای جلوگیری از آن چکار باید کرد..... http://ponila.com/post/146562/browse-source-page/
2810