2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680072 بازدید | 28507 پست
رویا. اگه ریزش نداری که خیلییییی خوبه. همین روغن ترکیبی یا روغن شنبلیله واست رویش میاره. روغنها تاثیری بر روی رنگ مو ندارن....
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من هم ریزش مو داشتم واقعا و موهام ضعیف بود چند مدت پش کلاس کرمسازی رفتم و استادمون یه خانوم هندی بود کلی فرمول و اینا یادم داد ولی حالا موادی رو که برای مو گفته دارم رو خودم امتحان میکنم اگه جواب داد حتما براتون فرمولشو میذارم هفته ای یه بار میذارم دعا کنین جواب بده حتما اگه خوب بود میذارم که استفاده کنین
مشاوره دندانپزشکی در هرزمینه تخصصی با متخصص مربوطه جوابدهی پنج شنبه ها از ساعت 9 الی 2 ،9099071635 کلینیک دندانپزشکی رسا rasaclinic@
بچه ها میشه جواب بدین من همه آزمیشات هورمونی رو دادم همه چی اوکی.حتی هورمون مردونه م پایینه .چرا الان ریزش دارم؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
ساحل جان منم مشکل هورمونه مردانه دارم اما هورمون مردانه ما هم تو آز نرماله....شایدم همیشه اوکی باشه...این فولیکول های موهامونه که به همین مقدار ناچیز هورمون مردانه حساس اند.. من چند ساله قرص ضد هورمونه مردانه خوردم اما خوب نشدم هیچ کمترم شد
اللهم صل علی محمد و آل محمد
اونلى چرا نمى خواى دارو بخورى؟ منم پلى کیستیکم.... حتما باید متفورمین بخورى... تو بدن بعضى ها انسولین باعث ایجاد هورمون مردونه میشه
کسى چه مى داند؟؟ شاید یاسین همان یا حسین باشد که بى سر است...
خب شما که متفورین میخورین مگه ریزشتون قطع شده؟مگه درمان شدین؟ من هرکیو میبینم نتیجه نگرفته از داروهای شیمیایی برا پلی کیستیک میخوام طب سنتیو اول امتحان کنم
کیانا،کارن😍😍
نه موهامو خوب نکرده فقط پریودامو مرتب کرده و و نمیزاره چاق شم بخدا دیشب از ریزش موهام و کچلیم خسته شدم و تا صبح گریه کردم و با همسرم دعوا دیگه از بس خرج موهام کردم تو این وضعیت اقتصادیمون خسته شدم
اللهم صل علی محمد و آل محمد
منکه موهام رو مردونه کوتاه کردم که نفهمم چقدر میریزه ولى الان پنج ماهه که متفورمین روزى دوتا مى خورم و صبح ها ویتاگنوس مى خورم و شبها هم یه نصفه لیوان رازیانه.... به هر حال ما مستعد دیابت هستیم.....دکتر من گفت دارو اصلیت همینه منکه مادر بزرگم دیابت داره ممکنه منم بگیرم پس از الان متفورمین را مى خورم... فقط 56 کیلو بودم شدم 46
کسى چه مى داند؟؟ شاید یاسین همان یا حسین باشد که بى سر است...
پناه اگه چاق نشیم و ورزش کنیم و تو غذامون یکم رعایت کنیم دیابت نمیگیریم من خیلی لاغرم خودمو میکشم چاق بشم اما نمیشم من پریودامم مرتبه لاغرم هستم ،مشکلم فقط ریزش موهامه که اونم برم طب سنتی ببینم کیستام بره موثر هست یا نه
کیانا،کارن😍😍
2810