2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680502 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوکول جون علت ریزش موهات همون کیستان منم مث شما کیست تخمدان دارم فعلا که نتونستم کاری کنم رازیانه برا ما خیلی خوبه چون هورمون مردانمون بالایت من منتظرم لیدا جون بگه رازیانه رو چقد و چجوری مصرف میکنه
کیانا،کارن😍😍
خانما از امروز میخوام ماینوکسیدیل رو تا آخر عمر شروع کنم بزنم؟؟نظر شماها چیه؟؟آخه کف سرم کلا بیرونه خجالت می کشم..هرچند 4 ساله در حال درمانم اما ماینوکسیدیل رو نمیزدم..وای الان میخوام بزنم.. مشکل من اینه 6 ماه دیگه میخوام باردار شم میترسم اون مدت که نمیزنم بریزن دوباره.. تورو خدا راه حل بدین...مردم از بی مویی
اللهم صل علی محمد و آل محمد
4 ساله درگیر درمان ریزش موهامم چه گیاهی چه شیمیایی بودم. اما هر دکتری قطره ماینوکسیدیل رو می نوشت نمیزدم آخه باید تا اخر عمر بزنم.اما با این وضعیت موهام که مف سرم بیرونه دکتر گفت تنها راه حل ات ماینوکسیدیله. شما کسایی رو میشناسید که مدتها از این قطره واسه موهاشون استفاده کرده باشن..
مه زاد. اگه قراره 6 ماه دیگه باردار بشی.ماینو رو شروع نکن چون باید با بارداری قطعش کنی... ماینو که بزنی یک تا دو ماه اول ریزشت رو بیشتر میکنه... بعد تو بارداری تمام مو ریزه هایی که بخاطر زدن ماینوکسیدیل در اومده بودن؛ میریزن. بذار بعد از زایمانت.بعد ماینو رو شروع کن
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
دوستان من دخترم از وقتی دو ماه و نیمش شده ریزش موی شدید گرفتم که با کوتاه کردنم زیاد فرقی نکرده چیکار کنم امروز رفتم دکتر زینک بهم داد بنظرتون خوبه ؟ بخورم؟ یا جواب نمیده؟ چیکار کنم؟
دختر خوشکلم ،عاشقتم نفسم
ممنون لیا جونم. یاسمن خانم حتما زینک رو مصرف کن.الان خیلی ها زینک مصرف می کنند حتی اگه ریزش هم ندارن برای پیشگیری از ریزش مو استفاده می کنند... البته سعی کن زینک پلاس بخری که همراه با ویتامین های دیگه هم هست.ایرانی و خارجی فرقی نمی کنه
سلام خانومای گل من یه مدت بر اثر مشکلات عصبی موهام به شدت ریخت الان ریزش ندارم اما کف سرم خیلی خالی شده ترو خدا بهم بگید چی کار کنم افسردگی شدید گرفتم موهام انقدر نلزک شدن که دلم نمیاد حتی رنگ کنم از چهره تکراری خسته شدم
سلام دوستان یه سوال داشتم اینجا کسی پیش دکتر احسانی رفته؟ من رفتم پبشش کفت ریزش اررثیه بابام کمی موهاش کم شده ولی طاس نشده تازه الان 55 سالشه و هیچ کس طاس نداریم حتی پدر بابام طاس نیست ولی به من گفت بهت ماینو نمیدم من خیلی از ماینو میترسم بهم اسپیرونولاکتون داد و دیان و ریجن دایت و یه محلول کمی بهنتر شدم اما هنوز ریزش دارم بهش گفتم کفت 2 ماه و نیم شد بیا داروتو قوی تر میکنم من خیلیییی موهام زیاد بود خیلی الات 30 درضد کم شده خانوم مه زاد شما چیا مصرف کردی نمیدونم چجوری ازتون بپرسم خدا کنه اینو ببینید