2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست
یسوال دیگه هم دارم ممنون میشم جواب بدین من نتونستم همه صفحاتو بخونم این پودرتخم شنبلیله و حنا و روغن و سیاه دونه و اینا ، استفاده کردنش در دوران بارداری مشکلی داره؟
خــدایـا دستانم را بہ سویت میگیرم تا گره از دستم باز شود التماس دعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مهربونا. من رازیانه رو پودر میکنم روزی یک قاشق چایخوری سر پر داخل چایی میریزم یا داخل ماست یا شیر و میخورم. یا اینکه خودش رو میریزم داخل آبجوش و میگذارم یه نیم ساعتی دم بکشه و اون رو سر میکشم و دوباره آبجوش میریزم یه نیم ساعت دیگه و استفاده میکنم. در دوران پریودی هم استفاده نمیکنم. این رو هم بگم من چونکه هورمون مردانه بدنم بالاست به خاطر همین رازیانه بهم اثر میکنه و یکی از علتهای ریزش موهام همینه. در ضمن رازیانه بله کمی چاق کننده است ولی ن اونطوری که باعث اذیت بشه. خلاصه اگه ریزش موهاتون از نوع مردونه نیست و هورمونهاتون تنظیمه نیازی به خوردن رازیانه ندارید. اما دلیل دوم ریزش موی من کمبود کلسیمه و ویتامین د که این دو موردتوی بادوم هست ولی باید به طور مرتب استفاده بشه. من قرص کلسیم نمیخورم چون جذبش توی بدن سخته ولی کلسیم بادام به راحتی جذب بدن میشه و من این بادام رو میریزم توی مخلوط کن و یه لیوان هم شیر بهش اضافه میکنم و حسابی مخلوط میکنم و میخورم و جوش هم نمیزنم. تازه اگه کسی جوش زد بدونه که بدنش سمهایی داره که داره از بدن خارج میشه و بعد از چند روز برطرف میشه و من غیر از ریزش مو ناخنهام هم خیلی شکننده بود یعنی خود به خود میشکست ولی الان ناخنهام هم کاملا سفت شده و بلند شده یعنی کاملا عین سنگ شده و کلی هم به خاطر ناخنهام ذوق کردم. این جواب عزیزانی بود که میخواستن بدونن.
لیدا جان من پلی کیستیک هستم و تو پلی کیستیکا هورمون مردانه بالاست،البته نه در حدی که تو ازمایش مشخص باشه

پس با این تفاسیر برا منم خوبه رازیانه

لیدا جان روزی چند لیوان رازیانه میخوری؟؟؟؟؟؟تخم رازیانه رو پودر میکنی و میجوشونی؟یا خوده گیاهشو؟؟؟
کیانا،کارن😍😍
داروهای داروخونه برچسب شبنم داره. نباید تقلبی باشه... اگه واسه بچه دنبال یه اشتهااور خوب هستید اونم بدون عوارض... شربت کیدی فارماتون رو امتحان کنید
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
سلام دوستای گل و مهربونم منم ریزش دارم گاهی شدید میشه و گاهی کمتر میشه...شیش ساله ازدواج کردم و ریزشم هم بعد ازدواجم شروع شد...وگرنه قبلش یه موهایی داشتم که موی هندیا در برابرش هیچ بود یادمه کلیپس که میزدم فنرش در میرفت ازبس موهام پٰر بود...الان من یه سری کیست ریز دارم تو تمخدان و پریودام به شدت نامنظم شده مخصوصا بعد از زایمانم آیا این میتونه از عوامل ریزش باشه؟اگه کمکم کنین واقعا دعاتون میکنم این اواخر ریزشم بیشتر شده و فرقم داره باز میشه بیست و چهار ساعت جلوی آینه هستم تازه رفتم دکتر زنان که اونم انگار زیاد سرش نشد😐ده تا قرص داد که اسمش یادم نیس ولی هیچ تغییر خاصی نکردم میخوام بعد عید دوباره برم لطفا اگه راهی به ذهنتون میرسه بهم کمک کنین❤️🌹
♥️خدايا شكرت♥️
سلاااام هورام جون میشه اسم دقیق اون کپسول گیاهی که گفتی رو بنویسی؟ همه میتونن بخورن؟؟
سلاااام من 9 فروردین تو نی نی سایت ثبت نام کردم،ایمیل هم برام اومد،اما فعالسازی انجام نمیشد!! بعضی شبا میودم تبادل نظرها رو میخوندم،اما نمیتونستم نظر بدم! خلاصهههه امشب 15 اردیبهشت دوباره عضو شدم و بالاخره عضویتم تکمیل شد و من خوشحالم...
لیدا جون منم ویتامین دی و کلسیمم خیلیییی پایین هست
یعنی این میتونه باعث ریزش بشه؟؟؟ اون 20 تا بادوم رو از کجا شنیدین؟ناشتا میخورین؟
سلاااام من 9 فروردین تو نی نی سایت ثبت نام کردم،ایمیل هم برام اومد،اما فعالسازی انجام نمیشد!! بعضی شبا میودم تبادل نظرها رو میخوندم،اما نمیتونستم نظر بدم! خلاصهههه امشب 15 اردیبهشت دوباره عضو شدم و بالاخره عضویتم تکمیل شد و من خوشحالم...
سلام الی جون و عزیزان. عید همگیتون مبارک . سال نو دیگه انشالله همگی مشکلتون حل بشه. من ساعت خاصی رو برای خوردن بادوم در نظر ندارم. هر موقع دلتون میخواد. فقط به نظر من باید مابین هر غذا با غذای دیگه دو ساعت فاصله باشه تا معده غذاها را با همدیگه قاطی نکنه.
2810