2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680139 بازدید | 28507 پست
بعدش صاف بکنم دونه هاش نچسبه لای موهام؟این ترکیبو فقط به پوست نواحی که میریزه بزنم یا به کل موهام؟شامپو اصلا نزنم تو این دوهفته من شامپو بچه میزنم.هفته ای یکبار بزنم شامپو رو عیب نداره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیرین صاف کنم اینا چیه خخخخ ببین حنا و وسمه رو میریزی تو یه کاسه بعد اب گیاهایی رو ک دم کردی از صافی میگذرونی و به اندازه ای میریزی توو حنا و وسمه که تبدیل ب خمیر شل بشه،در حد ماست،نه خیلی شل،نه خیلی سفت بعد این کاسه رو میزاری رو‌کتری یکم گرم بشه بعدش خمیری ک بدست اومده رو میزنی ب کف سرت،نه ب ساقه مو منتها چون وقتی ب کف سر میزنی ریشه موهاتم رنگ میگیره وسمه اضافه کن ک رنگ‌ریشه موهات قرمز نشه باید ماسک حنا شکل خمیر باشه از صافی رد کردن اینا دیگه چیه
💖 Give this world good energy
بایذ تو حموم شیر رو باز کنی،بشینی زیرش،سرتو بگیری پایین همینجور ک اب رو سرت میریزه اروم اروم موهاتو ماساژ بده،چنگ ننداز،سعی هم نکن دستتو‌ببری لای موهات،اروم اروم دورانی موهاتو ماساژ بده ک حنا بریزه یکم ک ریخت ماساژ دادنتو عمیق تر کن سعی کن پوست سرتو ماساژ بدی تا حنا از پوستت جدا شه اخرشم یه شامپو بزن ک کامل جدا شن اگه سرت روو ب پایین باشه خیلی راحت تمیز میشه نگران موندن حنا هم نباش موهات ک خشک بشه اضافیاش میریزه
خیلی گریه ها کردم غصه ها خوردم تا دلت بخاد بعد اومدم اینجا کلییییی دنبال تو گشتم اما نبودی باورم نمیشه شماایی . عکساتو میدییدم حال میکردم دلم ضف میرفت . تو رو خدا بمون اینجا بچه ها به ی نفر مثل تو واقعا نیاز دارن. من دیگه داشتم به فیناستراید فکر میکردم. آلوپکسی خریدم نزدیمک دو ماه باهاش ریزش داشتم گذاشتمش کنار الان چسبیدم ب درمان گیاهی اما اینجا دکتر طب سنتی نیس باید برم تهران. تو رو خدا کمکم کن موهام دار دوباره از ته دل بخندم
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
من رک ب همتون میگم ناراحت نشید اکثرتون از چیزایی ک مطالعه میکنید استفاده نمیکنید یجورایی عادت کردین همش بگردین دنبالع یه راه تازه مگه میشه اون کتابارو خوند و تغییر نکرد؟ خب منم مث شما بودم اما وقتی شروع کردم خونده هام رو عملی کنم نتیجه هم گرفتم شماها عمل نمیکنید فقط میخونید یبار دیگه اون کتابارو بخونین و هر صفحه رو میخونین با رفتار خودتون مقایسه کنید ببینید شما اون کارارو‌میکنید؟اگه تا حالا نکردید خب امروز انجامش بدین
2810