2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680130 بازدید | 28507 پست
اره میریختم تو لیوان چایی گیاهی صفحه اولم هست ماسکه من شلتوک و بابونه و چای سبز رو تو‌لیوان گیاهی دم میکردم با حنا قاطی میکردم بعلاوه یکی دو ق روغن حالا هر روغنی کرچک نارگیل... چون روغن میریختم باید نیم ساعت بعدش میشستم تو نت هم هست اگر حنا با بابونه مخلوط شه بشدت ریشه مو رو‌قوی میکنه ب نظر من دو هفته،یه روز درمیون حنا بزارین بمدت یک ساعت یعنی توو دو هفته ۶ سری تقزیبا بعدش هفته ای یبار ماسک حنا روغنم بهش بزنین و اگر کف سرتون مث من چربه نیم ساعته بشورین،اگرم چرب نیس همون یه ساعت واسه اطلاعات بیشتر هم صفحات اول
💖 Give this world good energy

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تنها امیدتم من چرا؟؟؟؟ تنها امیدت قدرت ذهنت باشه میدونید اگه موقع درست کردن ماسکا انرژیتون بالا باشه روی ذرات ماسک اثر میکنه و نتیجه بهتری میگیرین؟ مثل مستند شهادت اب توو نت اینو سرچ‌کنین ببینید چطوری ذرات با احساسات تغییر شکل میدن
اخه عزیزم منم که ریزشم بیشتر شد توی این یک ماه اصلا روغن نزدم. بخوام اب پیاز و اینا رو هم بزنم باید هر روز برم حموم که فک نکنم خوب باشه چون روز در میون دارم حنا می زنم پس روزای دیگشم باید اب شنبل و پیاز بزنم
نه حنای سنتی بخر حتما برا اینکه موهات هم رنگ قرمز نشه،یکم وسمه باید بریزی وسمه هم شبیه حناس اسم دیگه اش رنگ حناس قرمزیه حنا رو میگیره مثلا من روی موهای دکلره ام گذلشتم مشکی شد موهام با وسمه هر موقع هم حنا میذاشتم وسمه میزدم بهش ک‌موهام قرمز نشه اگه میخوایی اصن رنگ نده،وسمه رو‌ یه ق بیشتر از حنا بریز،اگع میخوایی موهات یکم قهوه ای بشه وسمه رو یه ق کمتر از حنا بریز اینم حتما حواست باشه ک اب دم کرده ها رو باید ب حنا و وسمه اضافه کنی نه اینکه حنا و‌وسمه رو بریزی توو دم کرده ها!
2810