2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680333 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقا نیلم ببخشید که همچین حرفی میزنم بنظرم یه تاپیک بزنین یا اگه دارین لینکشو بذارین..که همه حرف بزنن سوال بپرس ازتون و وضیعتشونو بگن که اعتماد شکل بگیره...اگه شما ی راه عالی دارین و ما مطمئن شیم همه هستیم و واقعا ارزششو داره و همیشه دعاگوی شمایم
سلام پری جان، من آمپولها رو زدم، الان باید دوباره آزمایش بدم ببینم ویتامین دی نرمال شده یا نه، البته من ریزش موی آنچنانی ندارم، البته الان که به موهام حساسیت نشون میدم یکم هست اما فکر نمیکنم غیرطبیعی باشه، قبلا که بیخیال بودم اصلا ریزش نداشتم
سلام به خانومای گل من تازه بااین صفحه اشنا شدم وخیلی خوشحالم مطالب مفیدوخوبتونو خوندم ...من 8 سال ریزش مو دارم انواع قرص ودارو رومصرف کردم ولی نتیجه خاصی نگرفتم .من موهام خیلی نازک شده و ریزش مو هم کل موهامه وموهام حالتشو از دست داده :(.تازه متوجه شدم کمبود ویتامین d هم دارم ایا کمبود ویتامین دی باعث ریزش میشه ؟کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم
صبور جان سلام، خوش اومدی ،کمبود ویتامین دی باعث ریزش مو میشه، اگه آزمایش دادی و میدونی که دچار کمبود این ویتامینی زیر نظر پزشک از قرص یا آمپول استفاده کن، حتما با پزشک مشورت کن، چون زیاد شدن این ویتامین هم در بدن اصلااااا خوب نیست... صفحه اول رو هم حتما دقیق و کامل بخون ، از ماسکهای مختلف برای کنترل ریزش میتونی استفاده کنی، دوستان هستن اگه مشکل یا سوالی داشتی اینجا راهنماییت میکنن عزیزم
مرسی دوستای خوبم .ممنون از نیلم جان وترانه جان از خوش امدگویی .اره ازمایش دادم واسه درد زانو دگترگفت ویتامین د روازمایش بده ازمایش دادم پزشک عمومی بود وبهم قرص ژله ای داد هفته ای یک بار تازه یک هفته متوجه شدم کمبود ویتامین د د3 دارم ...من تا اول دبیرستان موهای خیلی پرپشت ور زیبایی داشتم ولی از دبیرستان هرسال کم و کمتر شد خیلی افسرده شدم به خاطر این قضیه و واقعا درد همه دوستامو درک میکنم. خیلی دکتررفتم وقرص های اکوفان وریجن دایت رو هم بارها مصرف کردم ولی نتیجه انچنانی نگرفتم قبلا که ازمایش میدادم واسه مو ویتامین د رونمیدادم .من ازمایش های هورمونم خوب همیشه جز اینکه تخمدان پلی کیستیک هستم ودکترگفت میتونه تاثیرداشته باشه توریزش مو ولی از داروها تاثیر خاصی نگرفتم تازگی ها از محلول الوپکسی استفاده میکنم که با این سایت اشنا شدم ودوست دارم بادرمان گیاهی اشنا بشم واستفاده کنم .داروهای شیمیایی باعث موی زایدمیشه و واقعا ادیت کننده ...