|
مشاهده متن کامل بحث +
1680324 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
سلام آقا نیلم دور از جون...چون اعتبارش جایی شنیده نشده دوستان دلهره دارن که ج نده و پشیمون شن ک چرا راه خودشونو نرفتن ک جواب بگیرن ان شاالله ج گرفتن ب ما هم اطلاع بدین..راحت باشین نظرم بدین کسی نگفت مزاحمین پسر خوب دقیقاااااا مزاجت کپه منه...باور کن سکنجبین بخوری متوجه میشی همون هفته اول دیر ب دیر چرب میشن... فقط اگه تحمل چربی نداری زرده تخم مرغ نزن من واسم مهم نیست زرده میزنم دوس دارم ضخیم شن.. عطاریا آماده میفروشن من ب اندازه ی آب معدنی میخریدم 5-10 تومن...ولی چون با عسل خالص درست نمیکنن نگرفتم دیگه.ولی همونم تاثیر داشت...گفت عسل طبیعی بهمون بدین واستون درست میکنیم...ارزششو داره باور کنین..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان.من تازه با این صفحه آشنا شدم و کمی احساس امیدواری کردم.من 8ساله ریزش موم شروع شده متاسفانه به دلیل مشغله درسی زیاد نتونستم دنبالش برم و الان کاملا موهام ریخته و پوست سرم مشخصه جوری که روم نمیشه جایی روسریم و بردادم.ریش موی ارثی هم دارم.موهام خیلی نازکه و یکم بلند میشه موخوره میگیره وحشتناک! چندباری سالهای قبل رفتم متخصص پوست ماینوکسیدیل داد که یه مدت خوب بودولی اگه دو شب نمیزدم دو برابر میریخت واسه همینم دیدم استرسم بیشتر شده گزاشتمش کنار.به نظرتون راهی هست که یکم رویش موم بیشتر بشه و ازین وضعیت ضایع در بیاد!؟ خیلی ناراحت و افسرده شدم :-(
یه سوال دیگه هم دارم.من انواع روغن ها رو خریدم که استفاده کنم به نظرتون ترکیب خاصی لازمه یا میشه همشون و باهم ترکیب کرد یعنی اثرشون از بین نمیره؟ و باید روغن و حتما گرم کرد که اثر کنه؟ اگر هم کسی از سرم مار ولنسی استفاده کرده برای موخوره و جواب گرفته لطفا بگه.ممنون
سلام دوستای خوب من ساقه موهام خیلی خشک ولی ریشه چرب میتونید راهنمایی کنید از چه روغنی واسه ساقه استفاده کنم تا ساقه موهام از خشکی در بیاد لطفا راهنماییم کنید.ممنونم
مهرینا جان کیست های ریز تخمدان رو میگن که بعضی علایم تدارند ولی بعضی ها جوش صورت و موی زاید توصورت دارند وپریودی نامنظمی دارند ...و باسونوگرافی از تخمدان مشخص میشه
سلام من تازه اینجارو دیدم و یه کمی هم خوندم بچه کوچیک دارم نمیتونم همرو بخونم عزیزم من کلا ارثی و ژنتیکی موهای پری ندارم و موهامم نازکه.از زمانی هم که رنگ میکنم نازکتر و کمتر شده.جلوی سرم،یعنی دو قسمت بالای پیشونیم خیلییییی کم شده.موهاشو فوق العاده کوتاه و نازکه. نمیدونم چیکار کنم هرشب میرم حمام و شامپو سرم هم نیوآ هست تو زایمانم اون ریزش مویی که خانمها میگن رو من نداشتم خدارو شکر دیگه فکر کنم اگر میریخت دیگه کچل میشدم حالا اگر راهی هست ممنون میشم بهم بگید
دوستان از حنا غافل نشین یک حجمی به مو میده که نگین دیروز گذاشتم آنشرلی شدم ولی موهام حجیم شده از دیروز جلوی آینه هسم مثل این ندید بدیدها همش دارم با موهام ور میرم