2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680424 بازدید | 28507 پست
راستش من خیلی به موهام نگاه نمیکنم، حتی توی آینه هم بررسی نمیکنم چون استرس بهم میده. ولی از حجم جلوی سرم میفهمم که چقدر خالی شده. یه کم ناراحت کننده است. اینکه روش های گیاهی اینقدر زمانبره خوب باعث میشه آدم فکر کنه ممکنه جواب نگیرم
انقد کسایی بودن که صبور نبودن جا زدن رفتن سراغ روش شیمیایی و متاسفانه حس میکنم هنوز درگیر موهاشونن... روش شیمیایی فکر کردی چی میکنه؟جز کاشت تاثیر بقیه رو من ندیدم هیچوقت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش منم خودم خیلی با شیمیایی موافق نیستم. اما واقعیت اینه که ماینوکسیدیل یا محلول هایی مثل اون واقعا در پر شدن موها تاثیر دارند، اما خوب به طبع عوارض هم دارند، هرچند واقعا فکر میکنم این روش های گیاهی موثرند ولی شاید اون نتیجه ای که میخوایم رو ندن.
ماینو زدی کل موهات دوباره در اومد...بعدش چی؟؟؟؟؟؟؟ تا آخر عمر محلول باهات باشه ک مبادا نزنم بریزن... من خودم ماینو زدم کو؟؟؟؟؟؟ چرا من مو ندیدم؟؟؟؟انقد کم بودن که نگو... من موهام قشنگ و نرم بودن با اینکه کم بودن همه میگفتن چقد خوش حالتن بعد ماینو وز بد حالت شدن و هرکاری میکنم بعد 3 سال هنو خوب نشدن..
من خودم ماینو می زدم، تقریبا 3 4 سال میزدم، بد نبود به نظرم، به دلایلی مجبور شدم 2 سال پیش اون رو بذارم کنار، هی بدتر و بدتر هم شدم از اون زمان. برای کسی که مشکل هورمونی داره، یا مشکل ارثی شدید داره و یا بدنش کم و زیاد هورموناش رو میسازه به نظرم باید شیمیایی هم استفاده کنه. ماینو هم توی بقیه زودتر جواب میده