2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680441 بازدید | 28507 پست
سلوا جون شما اگه مشکل ریزش مو نداشتی خیلی سریع تر از ما جواب میگیری. نه عزیزم روغن ترکیبی، از یه روغن پایه هست (مثا کرچک، نارگیل، زیتون) و روغن های رزماری، مورد، اسطوخودوس، هویج. دستورش صفحه اول هست. هفته ای 2 3 بار هم میشه ازش استفاده کرد. فلفل و چای ماسک های متفاوتی هستند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نادیا جون من تا به حال ازش استفاده نکردم، یعنی چون نمیدونستم چه جوری چای سبز رو باهاش مخلوط کنم استفاده نکردم، ولی ماسک عالی هست گویا. بیا بگو چه جوری ترکیباتت رو به هم اضافه کردی؟ چای سبز رو پودر کردی؟
وااااای واااااای چقد زدن و شستن ماسک خردل سخته شالی جون من موادش رو دو برابر کردم البته بازم خیلی کم اومد شالی عزیز چای سبز رو دم کردم ریختم .هیج تغییر خاصی احساس نکردم مثل همیشه موهام بعد از حموم 50 تا ریخت تو حموم هم 4تا.شاید تاثیرش تو تداوم استفاده باشه
سلام دوستان ببخشید انقد دیر اومدم پسرخوب من وقتی موهام چربه و وقت حموم ندارم ی مقدار جوش شیرین میریزمو خوب شونه میزنم...به ضخامت آنی هم میده... شما روش سرکه انگبین رو پیش بگیرین زینب جون شما برای چربی سر چیکار میکردین؟؟ من امروز تو یوتیوب دیدم که سفیده 2 تخم مرغ + سه ق ماست رو خوب هم زد و زد ب موهاش برای افزایش رشد مو
شالی عزیزم من الان 21 سالمه از 17 سالگی همه چیو امتحان کردم...من خرداد ماهی با این تاپیک شروع کردم موهام کم در میومد ولی امید داشتم و ب خودم فرصت ی ساله دادم...بعد تو درس و کلاسا بلکل گذاشتم کنار و هرزگاهی روغن سیر و سیاهدونه ای خودم قبلا درست کرده بودم میزدم...چون موهامو دائم دست دست نمیکردم متوجه میشدم ک چقد همه چی خوب پیش میره و موهام ب مرز عادی شدن رسید ولی از اول فروردین همین امسال ک شنبلیله خوردم موهام جون گرفت و پرتر شد خصوصا جلوی سرم...یک ماه خوردم یه مدت نمخورم دوباره شروع میکنم شنبلیله رو چون موهام چربه زرده تخم مرغ که برای ضخیم کردن مو استفاده میکردم موهام زودتر کثیف و چرب میشد و تا دو سری بعد ماسکش باید حموم کنم تا چربیش بره ولی واقعا موثره
شالی عزیزم خاطرم نیست ولی یادمه همون ترکیبو با همون نسبت دو سه برابر میکردیم که ب کل سرمون برسه و چای رو آسیاب میکردیم... خاهش عزیزم...شالی اگه ب موهای جدیدت فرصت بلند شدن و قوت گرفتن بدی متوجه میشی چقد پیشرفت داشتی ولی متاسفانه چشمت دائم تو سرته و اصلا نمیفهمی ک چقد پیشرفت کردی و ناامید میشی...