2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680180 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونلی جون من تخمدان پلی کیستیک دارم و الان مدت 2 3 ماهی هست که در حال سرچ مدام هستم، کلی مقاله علمی و تجربه شخصی خوندم و ترجمه کردم، هنوز توی نتایجی که به دست آوردم مطمئن نیستم، چون حرف ها گاهی خیلی ضد و نقیض میشه. اگه به چیزی رسیدم میام بهتون میگم
دوستان در چه حالید؟؟؟ من یه دوره ریجن و anacaps رو تموم کردم، توی دوره دوم فقط anacaps رو مصرف میکنم، محلول ساختنی دکتر رو به اتمامه و من خیییلی خوشحالم... به به... بازم درمان گیااااهی. .. همچنان سفت و سخت ادامه میدم، راستش دیگه سعی میکنم زیاد به موهام فکر نکنم، فقط پشتکار و امیدواری رو در دستور کار دارم
دوستان من تا حالا دو بار حنا استفاده کردم، و هر دوبار موهام به طرز وحشتناکی توی حموم ریخته، من معمولا توی حموم ریزش ندارم، بعد حموم موقع شونه کردن موهام میریزه. ولی بعد که از حموم میام و موهام خشک میشه به موهام عالی حجم داده و تا چند روز ریزش ندارم. واقعا چکار باید کرد؟؟؟ یعنی حنا به من نمیسازه؟؟
ترانه جون من یه بار دیگه هم فکر کنم راجع به تخمدان پلی کیستیک برات نوشتم، علایمی که داره اینا میتونه باشه: 1.چاقی (حتی میتونه چاقی موضعی باشه که معمولا ران، باسن، پهلو و شکم رو شامل میشه) مثلا من خودم لاغرم، ولی بازم یه ذره شکم دارم. 2.آکنه 3.ریزش مو و خالی شدن مو(کم پشتی و نازک شدن موها) 4.موهای زائد بدن و صورت 5. پوست و موی چرب، شوره سر 6. پریود نامنظم 7. نمای سونوگرافی تخمدان ها کیستهای متعدد کوچیک رو نشون میده 8. آزمایش هورمونی عدم تعادل هورمون های زنانه و مردانه رو نشون میده، در بعضی ها هورمون های مردانه بالا میره (من به شخصه فقط عدم تعادل هورمون های زنانه رو دارم، هورمون مردونه ندارم) 9. درد لگن 10. نفس تنگی (گاهی مخصوصا هنگام خواب) .11 لکه های قهوه ای روی بازو، گردن، صورت، دست ... و خیلی نشانه های دیگه که به هم مربوطند. حالا ممکنه شما هر کدوم از این نشانه ها رو هم داشته باشین اما لزوما پلی کیستیک نیستین. حرف آخر رو سونوگرافی میزنه، اگه سونوی تخمدان و ازمایش هورومونی تایید کنه شما پلی کیستیک داری اونلی جون به این فکر کردم که شاید بد نباشه یه تاپیک بزنم راجع به پلی کیستیک، من خیلی مقاله خوندم، از نتایج هیچ کدوم مطمئن نیستم، ولی خیلی چیزها هست که میتونم بیام بنویسم. ممکنه خیلی های دیگه هم باشن که بیان راجع به تجربیاتشون بنویسن و مفید واقع بشن. من الان یه راه کاملا ترکیبی از روش هایی که خوندم رو انجام میدم. امیدوارم جواب بده
2810