2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680246 بازدید | 28507 پست
ترانه جون من از چند ماه قبل هم از سرم عکس دارم، ولی از 3 ماه قبل که درمان رو شروع کردم ماهی یه بار سر ماه عکس گرفتم، ولی متاسفانه واقعا دارم بدتر میشم. این قضیه رو همه اطرافیانم هم میگن، به جرئت میتونم بگم در 1 ماه گذشته من 1/3 موهای جلوی سرم از دست رفته، اصلا هم نمیدونم چرا هی بدتر میشم! تخمدان پلی کیستیک دارم وکورتیزول بالا، ویتامین دی هم پایین بوده، واقعا خیلی احساس بیچارگی میکنم، نمیدونم چکار کنم!
من ساقه موهام تقریبا خشکه، ولی کف سرم چربه یعنی هر یه روز در میون باید برم حموم. کلا خیلی منظم از ماسک ها استفاده نمیکردم، هر دفعه ولی قبل حموم یه چیزی به سرم میزدم. ولی از جمعه یه دفتر برنامه ریزی درست کردم و عینا نوشتم چه کارایی باید هر روز انجام بدم. طبق برنامه الانم هفته ای 5 بار حموم دارم، تا حالا از روغن ترکیبی، ماسک پیاز، سیب زمینی، املا استفاده کردم، تا آخر هفته پرورده نارگیل و معجون نارگیل هم آماده میشم به برنامه اضافه میکنم، توی برنامه جدید 2 شب در هفته هم ماساژ با چای سبز گذاشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترانه جون توی صفحات اول تاپیک خیلیا نوشته بودن رویش دارن و موهای در اومده خیلی زبره چوری که دست میکشن روی سر متوجه تیزیش میشن، برای من بعد 3 ماه تازه یه سری موهای کرک و ریز دراومده که خیلی بی جونن، اصلا هم احساس نمیشن زیر دست. ریزش موهای من زیاد نیست، در روز 20 تا 30 تا کلا میریزه، مشکلم اینه که سرم داره صاف میشه، فرق سرم از چند جا سفید شده، دیگه موهام هیچ جوره بی مویی رو پوشش نمیده
شالی جون اگر ریزشت زیاد نیس پس چطور سرت خالی شده؟ من ریزشم زیاده اما رویشم دارم موهای تازه روییده فکر کنم10سانتی شدن جلوی اینه مشخصه. اما فعلا از پس ریزش موهام برنیومدم. شالی جونم طبق گفته کامرون جون درمان کبدو کلیه رو شروع کن. کبدبادانه خارمریم و کلیه با جعفری یا کرفس راستش بنظرخودم تا مشکل کبدوکلیم حل نشه همینطورریزش دارم. شواهدایراداین دوتا تو صورتمم هس. ریزچشام سیاه شده،ابروهام پوسته میده،روی چونم جوش میزنه.که اینا همگی نشون دهنده ایراد کلیه وکبد هستش. ک من هنوز درمان نکردم.
پری جون مشکلم رو گفتم عزیزم، من تخمدان پلی کیستیک دارم که باعث آلوپشیا میشه، جلوی سر خالی میشه، برای بعضی ها هم بغلای پیشونی و ایناست، الگوی خالی شدن مو در آدمای مختلف فرق میکنه. توی آزمایش این دفعه هم معلوم شد که کورتیزولم بالاست، کورتیزول هم باعث خالی شدن سکه ای میشه، من الان خیلی از قسمتهای جلوی سرم یهو سفید شدن، از مو خالی شدن. من واقعا ریزش مو زیاد ندارم، مشکل من رویش نداشتنه، این چند تا مو ریزه هم که درآوردم هم مقدارش کمه هم 1ی 2 سانتن، یعنی کاملا جدیدن، بعد 3 ماه!!!
شالی جون استرس مهمترین عامل بالارفتن کورتیزول هستش یه سری ویتامینا هستن که استرس و کاهش میدن و با تاثیر روی غده ادرنال ترشح کورتیزولم کم میشه ▪ برای خانمها: ـ ویتامین C ـ ویتامین B ـ اکینیسیا (سرخارگل) ـ روغن علف خر (نوعی پامچال) ـ قرص زنجبیل ـ قرص روی ـ کهاش سیاه (نوعی گیاه دارویی بومی آمریکای شمالی) ـ منیزیم ـ آهن ـ کلسیم
شالی جون به درمان گیاهی ادامه بده ناامید نشو هفته ای یکبار روغن ترکیبی تو برنامت حتما باشه من از تابستون روغن ترکیبی میزنم که الان موهام 10سانت هست. مطمئن باش ضرر نداره. جز روغن ترکیبی چیزه دیگ ای استفاده نکرده بودم. و موضوع دیگه اینکه ورزش درمان هر درد بی درمانیه. من عاشق این هستم که یوگا یاد بگیرم. مطمئن باش بااین ورزش و مکملا وضعیت موهات بهتر میشه چون ورزش روی ترشح غدد موثره.
پری جون ممنون عزیزم، خیلی لطف کردی. من الان از قرص ول وومن استفاده میکنم که آهن، و ویتامینهای مورد نیاز روزانه رو 100 درصد داره، ویتامین ها رو اینجوری تامین میکنم. اون گیاهانی که نوشتی چه جوری میشه ازش استفاده کرد؟؟ درسته پری جون حرفتون رو خیلی قبول دارمف من برای مشکل تخمدان پلی کیستیکم کلی مقالات علمی رو بالا پایین میکردم، همممشون اولین راه حل درمان رو ورزش منظم روزانه به مدت 30 دقیقه نوشته بودن!!! من هم یه 10 روزی هست 1 ساعت پیاده روی میکنم. نمیدونم عزیزم، به امید خدا...ایشالا واسه منم جواب بده
سلام من امروز روغن ترکیبی زدم با این ترکیب: روغن زیتون و روغن کرچک پایه ۸ قطره مورد ۸ قطره اسطوخودوس ۸ قطره رزماری و ۸ قطره روغن آمله، موهام توی حموم و بعدش خیلییییییی ریخت :( یعنی به خاطر روغن آمله هست؟! یه شیشه کوچیکه که از عطاری گرفتم یه بار
تا قبل از این روغن که امروز زدم ریزش موهامو کمتر کرده بودم، اما امروز بعد از یه ساعت که روغن روی سرم بود هرچی به موهام دست می کشیدم چند تار موهام میومد تو دستم و بعدش هم موقع شستن هم خیلی ریخت و بعد از حمام هم همینطور خیلی غصه خوردم
شالی جون اگر از مکمل استفاده میکنی خیلی خوبه عزیزم. راستش من دارم َدرموردکلیه وکبدتحقیق میکنم. یه مطلب درموردتودیدم آسیب شناسی در آزمایشگاه ) مایع داخل کیست از جنس بلغم و مایع خونی داخل کیست از جنس دم و صفرا و مایع زبر و خشن حاوی مو و استخوان و از جنس سودا است و تنوع کیستها میتواند از جنس چهار نوع خلط باشد 1- بیمار هر صبح ناشتا یک لیوان شربت خاکشیر با ترنجبین به مدت یک ماه میل کند. 2- دمنوش کاکل ذرت با دم گیلاس همانند چای به مدت 30 دقیقه دم کرده و روزی دو لیوان میل شود شالی جون من قبلا فقط از روغن ترکیبی استفاده میکردم با پایه روغن زیتون بعدش دیدم روغن شترمرغ بهتره به جای روغن زیتون از روغن شترمرغ استفاده میکنم بعدش اون روغنایی که شیداگفته رواضافه میکنم. الان یه ماهه که بعدازحموم تی2سریتامیزنم قبل ازحموم یه روزدرمیون ازتونیک لامینین مخلوط بالوسیون بتامتازون استفاده میکنم. روغن ترکیبی هم فقط یکشب در هفته. تونیک لامینین بایدشب بزنی وصبح بشوری. اما هنوزگیرم تاببینم چطورکلیه وکبدم بهترین درمانوبشن. شنیدم جعفری وکرفس واسه کلیه خوبه. ولی هنوزشروع نکردم.
تو یه سایتی خوندم که لوسیون بتامتازون واسه رویش موخوبه. ویکی ازاساتیددانشگاه شیرازگفته بود حتی باعث رویش مو کف دست هم میشه.تازه گفته بودتضمینی. دعاکن من بتونم از شرریزش موخلاص بشم. 15روزی هست که هیروویت میخورم. اما کلیه وکبد هنوز هیچکاری نکردم.
2810