2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680233 بازدید | 28507 پست
دکتر بهم داده واسه تخمدان پلی کیستیک، خودم هم چند تا مقاله خوندم که همینو گفته بود. نمیدونم والا چکار کنم!!! الان که به خاطر شرایط داغون مو و پوستم به توصیه دکتر دیان رو شروع کردم برای ماه اول، نمیدونم چکار کنم!! اصلا نمدونم ادامه بدم یا نه
بهتره گیاهی پیش بری و بعضی گیاهان برای تنبلی تخمدان مناسب نیستند مثل تخم کتان و گیاهان مفید که زیاد هم هستند مانند کاهو اسفناج کرفس گزنه زنجبیل پنچ انگشت نخل اره ای شیرین بیان گل صدتومانی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی شالی جان منم ویتامین د خیلی پایین بود 14 هر روز قرص ویتامین د 5000 میخوردم الان رسیده 90 که خیلی بالاس البته باید قرصها رو هفته ای یکبار خورد اما من نمیدونستم بهتره بری آمپولش بزنی سریع میاره بالا
@شالی راستی دکتر زنان به من سرم پروژسترون نلا هم داد، کسی میدونه این چیه؟؟ ...................................................................... من از این سرم پروژست نلا استفاده کردم ...ترکیباتش عصاره گیاه سائو پالمتو و ایلدیم وگزنه هست وروی محلول نوشته بدون اسانس ومواد شیمیاییه . از اوایل تابستون ، من این روشهای گیاهی رو شروع کرده بودم خوب بود اما باز اواسط پاییز ریزش موهام زیادتر شد ، فرق سرم هم خیلی خالی شده بود . بعدش از این سرم کنار روشهای گیاهی استفاده کردم . البته همزمان روغن کندوش و پیاز عنصل هم به برنامه م اضافه کردم ...خدا رو شکر موهام بهتر از قبل شد ولی نمیدونم کدومشون بیشتر اثر داشت چون از اکثر روشهای گیاهی همراه با این سرم استفاده کردم . ولی به این نتیجه رسیدم چون ریزش موهای من ارثی وهورمونی هم هست باید از این دو روش کنار هم استفاده کنم . در مورد محلولهای تجاری چون شنیده بودم این پروژست نلا بدون مواد شیمیایه استفاده کردم ولی خب میدونم این محلولها برای همه یه جور جواب نمیده .
نیکهل جون، آره 90 هم خیلی بالاست. به من هم هفتهای یه دونه داده، برای 8 هفته فعلا. من چون قرص ول وومن میخورم و توش ویتامین دی هر روزه رو به صورت 100 درصد تامین میکنه، دیگه آمپولش رو نمی زنم که خیلی یهویی بالا نره. نیکهل جون ویتامین دی رو چه جوری پایین میاری؟ حتما جدی بگیر بالا بودنش رو.
Cameron جون ممنونم که تجربیاتتو در اختیارمون میذاری، ممنون میشم اگه بهم بگی این محلول خرگوشک و چه جوری خودم تهیه کنم و اینکه کلا خرگوشک واسه چی خوبه؟ من موهام خشکه ولی کلا این محلول رو دوست داشتم چون احتیاجی به شست و شو نداشت و اینکه به مو یه حالتی مثل تافت میده، من هر روز ماسک گذاشتم توی این 6 هفته، من ریزش ندارم خدا رو شکر ، اما حجم موهام یه مقدار کمه، به نظرتون کدوم روش بیشتر بهم کمک میکنه؟
من در حال حاضر دوبار در هفته سیر و پیاز، 2 بار ترکیبی، 1 بار کرچک و دو بار شنبلیله رو دارم، یعنی 7 روز هفته ، من میتونم بعد از ماسکهایی مثل پیاز و شنبلیله که چرب نیستند سرمو فقط با آب بشورم و شامپو نزنم؟ چون بخاطر خشکی موهام میترسم شستشوی هر روز با شامپو کارم و خراب کنه
2810