2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680132 بازدید | 28507 پست
مایاآنلاین پست ها : 3788عضویت:1390/12/29 1393/11/9 - 2:17 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] روغن کرچک مرغوب رو با پودر فلفل قرمز و آمپول یا پودر قرص بیوتین و پودر چای سیاه قاطی می کنیم می زاریم 5 ساعت این روغن دم بکشه خنک که شد شبها روی کف سر می مالیم و ماساژ می دیم یه نایلون یا کلاه رنگ رو سرمون می پیچیم روش روسری می بندیم و صاف می ریم تو رختخواب صبح که بیدار شدیم می ریم حموم. فلفل قرمز سرو گرم می کنه باعث می شه خون حسابی به فولیکول مو برسه و ریشه مو برای رشدی به ویتامین ب7 یا بیوتین نیاز داره و روغن کرچکم خیلی عالیه . با این روغن دس ساز رشد مو سریع می شه موها براق و سالم می شن ریزشش کم می شه و موها کلفت می شن و خیلی زود قد می کشن http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1063126&postID=41492075

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااااااااااااااااااااای مرسی کامرون عجب اطلاعات توپی اینجا گذاشتی دستت درد نکنه دختر بوووووووووووووووووووووووووووووووووووس ممنون فاطمه عزیزم ایشالا همینطور میشه که تو گفتی عزیزم
کامرون جون راستش من چشمم شالازیون هم میزنه. یعنی بلفاریت چشم هم دارم. دکترگف غدد چشمت زیاد ترشح میشه.هرچقدرم دوا درمون کردم فایده نداشت. یه قرصی داد ک میخوردم حالمو بدمیکرد.دیگ بخوردنش ادامه ندادم قصدم این بود که برم زالو درمانی شنیدم موثره تواطلاعاتی دراین زمینه داری؟
بچه ها من موهام ریزش نداره فقط می خوام که رشدش سریع بشه و زود بلند بشه و تاراش ضخیم بشه اتاپیک 1200 ص هستش نمی تونم بخونم . خواهشا یه دختر مهربون چکیده مطالب رو بهم بگه که چیا واسه این کار خوبه و چه اقداماتی کنمخودم فعلا روغن و فلفل و چای و ویتامین رو از دیشبه دارم امتحان می کنم در کنارش کارای دیگه رو بهم بگید. راستی این تاپیک صفحه مرجع نداره ؟؟؟؟ آخه تاپیکای مهم و مفید و پربازدید معمولا یه صفحه مشخص رو می زارن برای لب کلام ! یعنی اطلاعات فشرده در مورد تمام راه کارهای موجود تو اون صفحه هستش و یه بنده خدا که نیاز داشت لازم نیست 1000صفحه رو زیر و رو کنه منتظرم دخترا
مایا جون میتونی صفحه اول وصفحه729 روبخونی صفحه اول خیلی کامله چطور لب کلام دستت نیومد عزیزم. و به پیشنهاد کامرون جون اب پیاز قرمز رو حتما استفاده کن.هفته ای2بار صفحه اول (خانومایی که ریزش مودارن بیان1) هم خیلی کامله
پری جون و دوستان مراقب چشمهامون باشیم چون ندانسته ممکنه به مشکل جدی بر بخوریم بخاطر مشکلات داخلی و بیرونی مانند باکتریهای مقاوم که بدن ما نمی تونه با اونها مقابله کنه بلفاریت مربوط به مشکلات مژه مثل باکتریها و شوره و اختلال عملکرد غدد چربی که نظافت منظم با شامپو بچه معاینه پلکها توسط متخصص و تجویز آنتی بیوتیک و ماساژ صورت و اطراف پلک و یوگا صورت می تونه کمک کنه و همین مشکل باعث شالازیون چشم میشه و آسیبهای بیشتر شامل مژه های بد حالت و مزاحم که به داخل چشم رویش پیدا میکنند شالازیون غدد کیستی پلک هست باید علتش مشخص بشه اگه آنتی بیوتیکها جواب نداده و چندین بار دچارش شدی باید با عمل جراحی برداشته بشه علت شالازیون زمانی ایجاد میشه که مجرای یکی از غدد کوچک چربی موجود در لبه پلک مسدود بشه پس ماساژ اطراف پلک یوگا صورت مفید هست در مورد زالو نمیدونم باید تحقیق کنی
آقای حامی آب پیاز قرمز دوبار در هفته استفاده کن باعث رویش سریع موهای کرکی و تبدیل اونها به موهای ضخیم میشه مدت زمان استفاده یک ساعت قبل از شستشو هست چون زود خشک میشه پس حتما سرتون رو با کلاه مخصوص یا پلاستیک بپوشونید پلاستیک راحت تر هست میتونی داخل ماسکها هم از آب پیاز استفاده کنید یا به تنهایی
کامرون جون من دوبار تومترو دچار معضل الودگی درمورد چشمم شدم. اولین باریکی ازچشام شالازیون زد.با یه باردکترخوب شد.اما متورم موند و پلکم ضخیم شده. چشم دیگم دوباره تو مترو شالازیون زد.دست الوده دوستم خورد بهش االان دوسالی هس که درگیرشم.کامل درمان نمیشه اگه یه روز نشورم بالای چشمم چین میوفته. من دوساله اصلا ارایش چشم نمیکنم دیگ هم شامپو بچه استفاده نمیکنم چشمم کور میشه.بجاش با پنبه و گلاب قبل از خاب چشمو تمیز میکنم.بهترجوااب میده دکترم زیادرفتم همون قطره وقرصو بازم تجویز میکنه. یه کم تحقیق کردم درمورد زالو میگن واسه درمان بلفاریت نتیجه میده. چشام خیلی بد شده پلکش ضخیم شده
بچه ها یک سوال در مورد روغن ها وقتی شب تا صبح قراره بمونه رو سر باید با پلاستیک و کلاه پوشانده بشه یا نه دوم ماسکهایی چی مثلا همین بابونه و حنا باید با کلاه بپوشانید سوم اینکه من روغن نارگیل با تخم شنبلیله رو ده روز با حرارت غیر مستقیم جوشوندم دیشب دیگه خیلی بوی زخم نارگیل نمیداد یک لحظه شک کردم بعد یکی از بچه ها بمن گفت روغن هر چی بمونه خواصش بیشتره روغن نارگیل من تقریبا 5 سال پیشه هست و البته اصل هست باید روغن ها رو گرم بذارم
سلام عزیزدلم کامرون ماشالاااااااااااااا ی خانم دکتر شدی گلم فدات من بس چیز به سرم زدم پوست سرم خشک شده موهام همچنان چربن...موهام پر شدن ولی نازکن...بوی پیاز که میمونه ب سر...نمیشه اونو از بین برد؟؟؟ من خشکی چشم دارم چیز خشک و گرم بزنم چشام اذیت میشن.. انقد از چربی و نازکی موهام بیزارم..راهنماییم کن لطفا
پری جان منم زیر چشمام و دور لبم ی ذره تیره شدن میگن از غلبه سوداست.. میگن که کبد گرم و معده بد به چشم آسیب میرسونه..من میخاستم فردا برم نوبت بزنم واسه حجامت چشمام...
کامرون جون میدونم بدجا دارم سوالمو میپرسم من معده م سرده وزنم 51 کیلوهه ولی شکمو پهلو در اوردم...میگن معدتو گرم نگه داری آب میشه...من اصلا وقت باشگاه و ورزش منظم رو ندارم... سینه هامم دوس دارم کوچیکتر و مرتب تر بشن...راهی میدونی من تناسب برسم دوباره؟؟؟؟؟؟غذا هم به اندازه میخورم ولی حتی ی گرم کم نمیشه دوستان چ مارکیش استاندارده و خوب نگه میداره؟؟؟؟
نیکهل جون هر طور که راحت بخوابی من که اینکارو نکردم با کلاه یا پلاستیک که سر صدا داره و بدون اونم کثیف کاری میشه حنا رو هم همینطور اگه روغن داخلش بریزی دیرتر خشک میشه و راحتر هم شسته میشود ماندن روغن رو نمی دونم ولی بهتر توی 2 سال بعد از تولید مصرف بشه اگه بوی بدی نمیده مشکلی نداره
2810