2777
2789

با لتروزول روز دوازدهم فولیکولم نهایتا شونزده میشه . دو دوره استفاده کردم یی نتیجه بود . بنظرتون داروهای قویتر استفاده کنم یا از راه سنتی برم جلو ؟  برای کیفیت فولیکول چه مکملی خوبه ؟ الان من ویتامین دی و فولیک اسید میخورم شبا هم ملاتونین میخورم زود بخوابم . کاش زودتر حامله بشم واقعا به این اتفاق خوب نیاز دارم ❤❤❤ اگه تجربه ای برای افزایش سایز فولیکول دارین بگین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ۳ سال کلا فولیکول هام ۸ بود ،تنبلی تخمدان شدید داشتم ،که آثار بدش هنوزم مونده ،مثل ریزش موهام ،موی زائد چاقی شکمی ،پریود نامنظم .

بعد کلی لتروزول و متوفومین و مدروکسی ، تصمیم گرفتم برم باشگاه ثبت نام کنم و رژیم غذایی تغییر بدم .

بعد ۴ ماه نتیجه داد و حامله شدم البته با فولیکول ۱۶ ،که دکترم میگفت نمیگیرا ،اما گرفت .

انشالله خدا به هر کی بچه میخواد ،یه بچه سالم و صالح بده 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
منم ۳ سال کلا فولیکول هام ۸ بود ،تنبلی تخمدان شدید داشتم ،که آثار بدش هنوزم مونده ،مثل ریزش موهام ،م ...

عزیزم خدا حفظش کنه خیلی امیدوار شدم من با اینکه تنبلی خفیف دارم حتی خودم پریود میشم اما هنوز نشده . البته ورزش نمیکنم ازین ماه میخوام ورزشم شروع کنم

عزیزم خدا حفظش کنه خیلی امیدوار شدم من با اینکه تنبلی خفیف دارم حتی خودم پریود میشم اما هنوز نشده . ...

ممنونم ،فقط سعی کن بیخیال بشی و استرس نگیری ،من بچه اولم و دومم مکافات کشیدم ، ولی سومی که اصلا دیگه بچه نمیخواستم ،خودش اومد 😅الان ۳ تا دختر دارم .

بعد زایمان باز الان پریود نمیشم ،برا من خیلی شدید بود .

انشالله به زودی یه بچه سالم و صالح بغل میگیری 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
بنظرت بخاطر استرسه که نمیشه؟ چون خیلی استرس و نگرانی دارم

اره عزیرم استرس خیلی تاثیر دار  اولی یادم هی منتظر بودم کی میشم چن ماه طول کشید اما دومی گفتم بیخیال یک بار همون ماه اول انجام دادم تو فکرشم نبودم شد