2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما .. من ریزشم بهتر شده... ولی موهام خیلی کمتر شده :(((( یه سوال روغن ترکیبی رو اشکال نداره شب بزنم تا صبح رو سرم بمونه صبح بشورم؟؟؟ یا ضرر داره؟؟؟ میشه جواب بدید؟؟
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
کامرون جان آب پیاز و چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرش با نگه داشتن تو یخچال از دست نمیده؟
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
لیمو جان طبع سرم گرمه... برنامم اول فقط حنا و آب پیاز و سیر و فلفل بود. الان روغن ترکیبی(هویج + پرورده شنبلیله + روغن زیتون + کرچک ) هم اضافه شده. هر یه روز در میون هم سعی میکنم یکیشو بزارم. چون شاغلم بعضی وقتا نمیتونم برسم ولی سعیم اینه که برسم. موهام خیلی کمتر از قبل شده. امیدوارم دربیاد
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
سلام دوستای خوبم خیلی ممنونم که تجربیاتتونو خالصانه اینجا میگذارید من صفحه اول و خیلی صفحات دیگرو خوندم یک سوال دارم کسی درمورد prp مو که باعث رویش مجدد میشه میدونه که واقعا جواب میده یانه؟
سلام دوستان متاسفانه علیرغم تمام هزینه های زیادی که بابت ویزیت و ازمایش که در اینجا به دلار پرداخت کردم نتیجه اش فقط از دست دادن مو و زمان بود.الان هم خیلی اوضاع موهام وخیم تر از چند ماه پیش شده. اینجا تنوع محصولات زیاده ولی نحوه طبابت پزشکان کاملا متفاوت. .چاره ای جز ایران امدن ندارم . لطفا یه دکتر باتجربه برای ریزش مو در تهران به من معرفی کنید که واقعا تشخیصش درست باشه وخودتون یا اطرافیانتون نتیجه گرفته باشن.
خدایا من رو در دیار غربت دریاب....
فرشته خانم , اگه از دکتر های آمریکا نتیجه نگرفتی , چه انتظاری داری از دکترهای ایران . هر کی از راه میرسه اسم خودش رو میزاره دکتر به نظر من یه دکتر طب سنتی خوب پیدا کن , از این دکترهای امروزی با طب جدیدشون آبی گرم نمیشه.
fereshte87 جون اگه جواب همه آزمایشها منفی بوده که خوشحال باش برو عطاری چینی ها یا هندیها و پیاز عنصل بگیر و مثل صفحه اول درست کن البته این پیاز خیلی محرک هست حتما احتیاط کن پس صفحه 729 پستم رو بخون و همین طور ماسک خردل و پیاز استفاده کن و جو دو سر رو توی بیشتر غذا ها بریز و میل کن
2810