2777
2789
عنوان

معجزه قرص کلاژن

45466 بازدید | 30 پست

دوستان من قرص کلاژن گرفتم برای توپر شدن صورتم ولی تاثیرات مشبت دیگه ای هم داشت جوش هارو سریع از بین برد چندتا جوش زده بودم سریع خوب شدن خیلی جالب بود. الان ۴روزه مصرف میکنم. شما تجربه ای در این خصوص داشتید؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم لایک بنمایید💜

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
حالا صورتت پر شد؟؟

نه دیگه تازه دارم مصرف میکنم حالا اونم میام میگم اگه اثر داشت ولی کلا پوست رو شاداب میکنه و نمیزاره هیچ جوش و اینایی رو صورت بمونه. امیدوارم عوارضی نداشته باشه

نه دیگه تازه دارم مصرف میکنم حالا اونم میام میگم اگه اثر داشت ولی کلا پوست رو شاداب میکنه و نمیزاره ...

من دوساله استفاده دارم  آره صورتم کامل پر شده وجای جوشهارو از بین میبره    قبلا جای جوشها میموند رفتم دکتر گفت کلازن سازی پوستت ضعیفه پودر وقرص کلاژن مصرف کن اوایل پودر میخریدم خوشم نیومد بعد دیگه قرص خریدم و دو سال هست شاید بیشتر که من مصرف دارم   ولی هر روز نه  هفته ای ۲ الی ۳ دونه رو میخورم 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
اوه پس از اون لاکچریاشه. نه این معمولیه. البته پودرشم هست گرون تره

پودر میگن بهتره 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
ببخشبید چه مارکی مصرف میکنید پ چند قیمته ؟؟؟ حتما بگید ممنون

عکس فرستادم و دونه ای ۶ هزار هستش     فقط اگ میتونید پودرشو استفاده کنیدخیلی  بهتره

اول پودر بخرید  من بدم اومد از مزه پودره   بد مزه نیستا ولی من دوستش نداشتم  

2810