2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
دوستای گلی که عین من در به در دنبال روغن خوب هستید زیاد دنبال مارک تقدیس نباشید، دیگه تولید نمیشه اینایی هم که تو بازار موجوده تولید قبل بگردید روغن دست ساز خوب یا از مارکای دیگه تهییه کنید
خدایا منو بحال خودم رها نکن
سلام دوستان. خواستم از شالی جون تشکر کنم بخاطر محبتش که واسم شامپو فیتو و شون رو با زحمت خرید و فرستاد. انشالا خرمن مو بشی شالی جونم
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کامرون جون ممنون دوستم از پاسخ های همیشه ات. والا من فکر کنم فلفل زیادی استفاده کردم، یه حبه سیر، یه پاز متوسط و 2 تا فلفل بزرگ سبز که تند بود استفاده کردم، دفعه بعدی کم میکنم پس.
اوا رها پست ها: 1,707 عضویت: 7/2/1392 +1 1392/11/13 2:41 ب.ظ یه مدتی سرگرم امتحان و درسم فرصت نمیکنم بیام حدود 4 ماهی میشه که هفته ای سه مرتبه پیاز و فلفل و میزنم ربزش موها رو فوق العاده کم میکنه و رویش هم میده و اگه استرس نداشته باشی و از لحاظ روحی اکی باشی موها خیلی پر میشه... روغن ترکیبی و روغن سیاهدانه و کرچک هم گاهی میزنم دوستان لطفا جواب سوالم و بدید، من میخام در هفته 3 بار زمانی که حموم نمیرم ماسک پیاز تنها یا با کمی فلفل بزنم میشه فقط با آب شستشو داد تا به مو آسیب نرسه؟ چون زمانی که حموم میرم میخام روغن و ماسک حنا بزنم. تو سایت ای خارجی خیلی نگاه کردم راجبه پیاز زیاد نوشتن ولی من از وضعیت موهام شدیدا ناراضی و باید درست کار کنم اوا رها از پیاز کاملا راضی بوده، آیا شما زیاد از پیاز در هفته استفاده میکنید؟
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
روغن هسته انگور، مریم گلی و اسطوخدوس، رزماری مارک تقدیس گرفتم ولی فقط 6 ماه از تاریخش مونده روغن هویج ، بنفشه ، مورد مارک ثامن روغن کنجد ، سیاهدانه، زیتون دستساز روغن نارگیل مارک cbc روغن امله مارک مرحبا
خدایا منو بحال خودم رها نکن
سلام خانوما تعداد صفحات خیلی زیاده می شه راهنماییم کنین؟ این تاپیک فقط برا خانوما جواب میده؟ من برا شوهرم میخوام رسما داره کچل میشه موهاشم چربه خودمم موهام داره سفید میشه دخترمم موهاش کم پشت و فوق العاده نازک و ریشش سسته
مامانا حتما این کتابو بخونین: من دیگر ما! این جمله قشنگم رو جلدش نوشته: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ماست اما در اندازه ای کوچکتر فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
شوهرم 30 سالشه خودم 28 دخترم دو سال ونیم
مامانا حتما این کتابو بخونین: من دیگر ما! این جمله قشنگم رو جلدش نوشته: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ماست اما در اندازه ای کوچکتر فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
بچه ها من با یه کشف جدید اومدم دیروز آب سیب زمینی و زرده تخم مرغ و عسل رو قاطی کردم به موهام زدم!! اونققققدر خوب بود!! کلی موهام جون اومده، نکته مهمش اینه که کلی به مو حجم میده، اما نکته بدش هم اینه که وقتی از حموم اومدم بیرون ساقه موهام یه کم خشک شده بود، اما بعد از شونه کردن عالی شد. من خیلی راضی بودم
2810