2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680072 بازدید | 28507 پست
بچه ها کسی میدونه چرا اسم من تغییر کرده؟؟ من پیغام گذاشتم «راد» اسممو حذف کنه یه چیز دیگه کرد!!! قاطی کرده نی نی سایت؟؟؟ حالاخلاصه با ابتکار نی نی سایت من سودای قدیم شالی جدیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر بهار جون هرکس خودش بهتر میفهمه سرش چی دوست داره! موهات خیلی زود واکنش نشون میدن! مثلا من دیروز روغن آملا زدم، موهام خییییییییلی خوشحال شدن! اینو کاملا واضح نشون دادن
بله شالی جان... خیلی حس خوب دارم وقتی هردورو باهم زدم... برای 1ماه دیگه دارم جملات تاکیدی میگم که موهام ریزش نخواهد داشت.... کنجد و خرما وشیرهم میخورم صبحانه.... روغن نارگیل رو هم میخوام استفاده کنم....
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
بچه ها ماسک حنای منو واسم نسخه پیچ کنید. میریزه با ماسک حنا اما تا چند روز اصلا نمیریزه. سرم چربه . من حنا و زرده و بابونه و چایی سبز گذاشتم فرقی نکرد. پودر نخود و حنا و زرده بازم فذقی نکرد. اما زرده و پودر نخود و بابونه و چایی سبز بهتر بود. یعنی من حنا بهم نمیسارزه؟ یه حنا داشتیم واسه سه سال پیش گفتم شاید فاسد الان حنا گل محمدی خریدم اصلا دستم باهاش رنگ نمیگیره. پیشنهاد چی دارین؟ و اینکه من در طول روز ریزشم کمه در حد چند تا شاید 10 تا بعد حموم مشکل دارم چیکار کنم؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
ساحل جون به نظرم یه مدت کوتاه حنا استفاده نکن، از همون پودر نخود و بابونه و ... استفاده کن. یا اینکه از همین حنای جدید که گرفتی یه بار استفاده کن اگه دیدی باز هم ریزشت زیاد بود یه مدت قطع کن. من هم در طول روز ریزشم خیلی کمه، همه ریزشم بعد حموم اتفاق می افته.
دوستان یه سوال آیا دکتر پوست یا زنان خوبی رو سراغ دارید که اینترنتی مشاوره بده مثلا با اسکایپ بتونم شرح حالم رو بگم و منو ببینه و مدارک پزشکی رو براش ایمیل کنم و ویزیت و هزینه به حسابش واریز بشه...
خدایا من رو در دیار غربت دریاب....
اوضاع مویی که بهتر نشده ، روحیه ام هم اصلا خوب نیست چون اینقدرکه موهام ریخته دیگه این کله ظرفیت این سرعت ریزش مو رو نداره یعنی همین طوری که پیش بره چند ماه دیگه طاسی فقط....
خدایا من رو در دیار غربت دریاب....
2810