2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680281 بازدید | 28507 پست
سلام من قبلا برناممو گفته بودم... الان تقریبا دو سه هفته ایه شرو کردم. البته خیلی دقیق عمل نمیکنم. حس میکنم واقعا ریزشم خیلی کمتر شده و موهام حالش بهتره من یک روز در هفته حنا و پودر نخود خام و قهوه و دم کرده بابونه و کمی روغن زیتون میزنم دو روز در هفته روغن زیتون + نارگیل + پرورده شنبلیله + هویج میزنم (میخوام روغن رزماری هم اضافه کنم) دو روز در هفته نوشیدنی آلویه ورا درست میکنم و بعدش کمی موهامو با همون ماساژ میدم (ژل آلویه ورا + عسل) میوه خیلی بیشتر از قبل میخورم شبا یه پیاله ماست + پودر شنبلیله + پودر شلتوک برنج میخورم هر روز غروب چای سبز دم میکنم و یه لیوان میخورم و موهامو با چای سبز ماساژ میدم. امیدوارم هرچه زودتر همه بیان بگن کلی موی در اوردن... منم جزئشون(آآآمین) روزی یه حمد و دوتا صلوات هم میفرستم و مطمینم که موهام عالی میشه...
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هما جون همون صفحه اول رو دنبال کن. یک مکمل خوراکی بخور، از ماسکهایی مثل حنا، سیر و پیاز، خردل، شنبلیله،... یک ماهی استفاده کن تا ریشه های سرت محکم بشن، بعد روغن ها رو وارد برنامه کن
بچه ها گل سرشوی رو چه طوری استفاده میکنید؟
اول شامپومیزنین بعد ازش استفاده میکنین یا اینکه فقط با گل شستشو میدین و از شامپو استفاده نمیکنید؟
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
zhizhi جون ممنونم. بله اقای سلیمانی به من هم همینو گفت. میخواستم ببینم اگه بری عطاری مستقیم بگیری چند میشه! بعد هم به من گفت زیر 5 تا نمیده، باید 5 تا بگیرم! به تو هم همینو گفت؟
سلام به همه دوستان من گهگاهی به تاپیک سر می زنم و مطالب دوستان رو میخونم، الانم برا روحیه دادن به بچه ها می گم که منم دو ماهی میشه درمان رو شروع کردم و خدا رو شکر موهام دراومده هرچند تعدادشون خیلی کمه و حالا حالاها کار داره ولی برامن که خیلی نا امید بودم و دکتر بهم گفته بود باید مو بکارم برای شروع عالیه