2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680297 بازدید | 28507 پست
سلام من چند وقتی نبودم فقط اومدم بگم که نا امید نباشید من حدود شیش ماه ازین ماسکها و روغنها ورژیم غذایی مناسب استفاده کردم و تاثیرشو به چشم دیدم برای من انقدر خوب بوده که وقتی رفتم موهامو کوتاه کنم ارایشگره تعجب کرده بود که چه جوری انقدر موهام پرشده ولی الان دو سه هفته ای هست باز ریزش مو هام زیاد شده نمیدونم چرا فک کنم چشم خوردم کسی اینجا هست که شامپوی اسارا استفاده کرده باشه؟؟ خیلی ازش تعریف میکنن/

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیمو جان سلام خواهر خوبی شما؟ شما جز بچه های قدیمیه تایپیکی چند وقته به موهات ماسک میزنی. چی میزنی؟ چقدر موهات ریختن > کف سرت پیدا بوده؟ الان وضعییتت چطوره؟ میدونم تنبلی داری واسه اون چیکار میکنی؟ مرسی خواهر
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
سلام بچه ها من پارسال با این تاپیک آشنا شدم یه مدت خیلی پیگیر بودم به نتایجی هم رسیدم اما چون باردار شدم دیگه ادامه ندادم ، تو عمرم از وقتی یادمه این اولین دوره از زندگیم هس که واقعا ریزش موهام قطع شده،من همه آزمایش هارو هم دادم حتی دوبار، سونو تست تیرویید کل آزمایشا، بنظرمن واقعا ریزش موی اکثر ما هورمونی هس الان که سطح هورمون هام بالا هس اصلا ریزش ندارم فوق العاده حس خوبی هس اما نگران بعدا هستم بچه ها من دوره های ماهانه ام منظم بود،آهنم خوب بود،کیست نداشتم فقط یک دونه موی زاید زیر چونه
سودای راد من از ماسک حنا+نخود+روغن نارگیل+ابلیموی طبیعی+قهوه و جفت هفته ای دوبار روغن هم روغن زیتون طبیعی و کرچک و نارگیل سی بی سی هفته ای دوبار و از ماسک سیر پیاز و آلوئه ورا هفته یکبار در کنارش ورزش و تغذیه سالم و عدم مصرف فست فود و مواد بسته بندی شده و دارای مواد نگهدارنده
دوستان سلام من امشب این تاپیک رو پیدا کردم از ذوقم خوابم نبزد نشستم کلی ص اولو خوندم. حالا ی سئوال.من موهای پشت سرم خوب وپره ولی جلوی سرم یعنی بالای سرم خیلی خالی شده. فکر کنم طبعم گرمه چون گرمی بهم نمیسازه.لطفا بگین چکار کنم ک جلوی موهام در بیاد. بیشتر طرفدار مواد طبیعی وگیاهی هستم. میشه راهنمایی کنید؟ گروه خون b+ هستم. امیدی هست؟
اگر با دیگرانش بود میلی................چرا ظرف مرا بشکست لیلی.................
سلام به همه بچه ها من روغن املا رو از تهران خریدم خودم شهرستانم ولی تلفنی سفارش دادم سه روزه دستم رسید به این شماره زنگ بزنید 09351555156 افای سلیمانی بچه های قبلی هم از اونجا خرید کرده بودند