2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680201 بازدید | 28507 پست
ای بابا ...کتایون جون چرا اسپیرونولاکتون رو قطع کردی ؟ اینقد بی خاصیته ؟؟ سیپروترون کامپاند واقعا جلوی تولید تستستر ون رو میگیره ؟؟ پس چرا دکتره بی تربیت به من نداد ؟؟؟
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من الان دنبال اینم که درکنار تقویت رشد کنن چون موهام کوتاهه نمیدونم ریزش دارم یانه البته یکی دوبار که ماساژ میدادم دوسه تایی اومدن دستم ولی نمیدونم درچه حد ریزشم؟ اگه راه حلی دارین بگین؟
بچه ها اسپیرونولاکتون عوارض داره تازه وقتی طولانی میخوری بدنت عادت میکنه قطع کردنش مصیبت داره اگه تازه شروع کردین نخورین. بنظرم جوش از کم مویی بهتره. من درمان جوشم کم موم کرد. همین سیپروترون ها. اگه آز هورمونی دادین و طبق مشکل هورمونی براتون نوشتن بخورید اگر صرفا جهت جوش و ... نخورین.
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
پیش خونواده راحتم آره برا من از بچگی کم پشت بود ولی نه تااونحد که کف سرم معلوم بشه ولی اینچند سال اخیر کم پشتر شدو کف سرم کامل مشخص بود دکتر رفتم گفت ارثیه توخونواده فقط من موهام کم پشته بقیه موهاشون خوبه
سلام. منم دو سه ماهی میشه از این روشهای گیاهی استفاده میکنم ...چون جنس موهام چرب ونازکه و خیلی لخت هم هست تا یه کمی ریزش میگیره فورا فرق سرم باز میشه ... من دو سال هم تحت نظر پزشک درمان میکردم ،تقریبا هر دو ماه یه بار ویزیت میشدم ...اما دکترها بدون اینکه آزمایش بگیرن فورا میگن ارثیه یا هورمونی ! بهم فقط اسپیرونولاکتون داده بود ...ولی فکر کنم هر مویی که با اسپرونولاکتون تو اون دوسال در اومده بود ریخت ! به نظرم اصلا درمان شیمیایی فایده ای نداره ! میگن دکترها میان یه جا رو خوب کنن ده جا رو میزنن داغون میکنن ...اوایل بهم ماینوکسیدیل هم داده بود شانس آوردم اون به موهام نساخت و بعد از دوماه قطعش کردم ...یه مدت تونیک سینره رو استفاده میکردم ولی بعد از دوسال موهام بهش عادت کرد ...تو این چند ماه هر یه روز در میون یه ماسک گذاشتم ... این سالها تو اکثر سایتها هم در مورد مو در حال تحقیق بودم دیگه ...برای من ماسک آلوئه ورا سیر وپیاز وفلفل خردل بهتر جواب میده ...هر 2 یا سه هفته یه بار هم حنا میزارم .
sh جان شما توی آب سیر و پیاز پودر فلفل قرمز میریزی؟ یا خود فلفل رو که می کنی؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنی
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
بچه ها سلام من چندتا سوال دارم 1.شلتوک رو چطوری استفاده کنم؟میشه مثل دم نوش استفاده کرد؟ 2.پیاز رو باید آبش رو بگیریم؟یا خودش رو رنده کنیم و بصورت ماسک بذاریم؟ 3.من یه وقتایی بدجور استرس موهامو می گیرم و خیلی غصه می خورم به نظرتون چکار کنم؟ راستی در مورد ریزش موی مردانه و هورمونی میشه یه کم بیشتر راهکار بدید. خیلی از همه ممنونم.
شادونه جان من یه پیاز رو با سه یا چهار حبه سیر رنده میکنم وآبشو میگیرم ، بعد به آبشون یه کمی پودر فلفل قرمز اضافه میکنم ،اندازه ش خیلی کمتر از یه قاشق چایخوری ( مثلا یک سوم یه قاشق چایخوری ) ...ولی اگر پوست سرتون حساسه فلفل رو اضافه نکنید ...برای من چون پوست سرم چربه سوزش کمی داره ولی شنیدم بعضیا خیلی سوزش دارن وپوست سرشون ممکنه حساس باشه و بسوزه ... ولی برای رویش مو خیلی موثره ...اول میتونید یه مقدار کمی امتحان کنید اگر پوست سرتون خیلی اذیت نشد استفاده کنید ... اگر حساسیت باشه که همون آب پیاز به تنهایی هم خیلی مفیده . خوندم حتی بعضیا فلفل قرمز رو با روغن زیتون استفاده میکنن ولی چون موهای من چربه ، روغن زیاد به موهام نمیسازه ... این مطالب رو در مورد فلفل قرمز از سایتهای مختلف خونده بودم : فلفل قرمز قرن ها برای رشد مو استفاده شده و در درمان های بسیاری مؤثر بوده است. مخلوطی از فلفل قرمز و روغن زیتون بهترین راه موثر برای بهبود درخشندگی ، پر پشتی مو و همچنین رشد بیشتر مو است. فلفل قرمز گردش خون محیطی را بهبود می بخشد و پوست سر را تغذیه می کند. 25 گرم فلفل خشک را در 500 میلی لیتر روغن زیتون قرار دهید. مخلوط را در یک بطری تیره که نور را عبور نمی دهد بریزید. به مدت 10 تا 15 روز ظرف را کنار بگذارید. از این مخلوط به طور منظم برروی موها و پوست سر خود بمالید. شامپو و نرم کننده را مانند قبل استفاده کنید، فقط مطمئن شوید که شامپو این چربی موها را پاک کند. شما همچنین می توانید 1 تا 2 قاشق چای خوری فلفل قرمز را با 1 تا 2 قاشق چای خوری روغن زیتون مخلوط کنید. با این کار شما یک خمیر ضخیم بدست می آورید که باید بر تمام پوست سر خود بمالید و ماساژ دهید، سر خود را به مدت 10 تا 15 دقیقه بپوشانیدروغن زیتون گرما و حرارتی فلفل بر روی پوست را کاهش می دهد. فلفل قرمز درمان عالی برای بهبود ضخامت مو است. فلفل جریان خون، که به نوبه خود تغذیه پوست سر و تحریک رشد مو را افزایش می دهد. مخلوط فلفل با روغن مانند روغن زیتون ماده ای معجزه آسا برای مو می شود.
نیکا جان من همیشه آب پیاز رو برای موهام استفاده کردم ...شنیدم بیشتر خاصیتش تو همون آبش هست تا تفاله ش ...اگر بخوای خود پیاز رو روی سرت بزاری لای موهات گیر میکنه وممکنه موهات موقع شستنش بیشتر بریزه ...وقتی آبش هم خاصیت داره چه لزومی داره اینقدر موهامون رو با تفاله ش اذیت کنیم ! من با میکسر امتحان نکردم ولی هر چیزی که حالت ژله ای پیدا کنه و بین موها بره سخت پاک میشه ... من که از موز لای موهام یک تجربه ی بدی دارم ...قبلا خونده بودم اسموتی موز که از تخم مرغ وعسل وموز درست میشه برای ضخیم کردن مو خیلی خوبه ، منم یه بار موز رو رنده کردم وریختم تو ماسکش ...موقع شستنش همش لای موهام گیر کرد و دیگه بیشتر از هر وقتی موهام ریخته بود...
2810