2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680246 بازدید | 28507 پست
بچه ها یه چیزی یادتون بدم که دنبال یه چیزی تو صفحه اول هستین معتل نشین روی صفحه کلید کامپیوتر یا لپ تاپتون دکمه Ctrl با F بگیرید یه کادر میاد هر چی بنویسین تو اون صفحه پیدا میکنه این عکسش لینکشم گذاشتم روش کلیل کنید عکس بزرگشو میاره بهتر متوجه بشید جیگرا آپلود عکس
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاسی جون ممنون اما خواهر من هر شب داره موهاش رو میشوره!چون هر شب یه چیزی به موهاش میزنه و مجبوره بشوره. قبلا یکروز در میون حمام می رفت چون موهاش زود چرب میشه. الان هر شب. یعنی الان ریزشش بیشتر میشه؟
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
یاسی جون موهام ازمرکز سرم بیشترمیریزه10روزه دارم زینگ میخورم ولی اثری نداشته یک ماه دارم ازصابون گیاهی 7عصاره استفاده میکنم ولی اونم تاثیر نداشته/ توروخداراهنماییم کن قبل ازاینکه کچل بشم
شادونه مامان آرشیدا وقتی ماسک میزنه باید بشوره بعضیا الکی میسابن موهاروو نه مشکل نداره زهرا جان الان اینجا ما خیلی چیزا میزنیم من چی بگم اخه خالم اسپری موی هربکس گرفت خوب بود
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
ووااایی بچه ها موهام این دفعه عین چوب خشک شده...این خشکیش داره دیوونه ام میکنه....فکر کنم دو هفته هم حموم نرم چرب نشه!!! دیروز فقط ریشه های موم رو روغن زیتون زدم کلللییی مصرف شد...بخوام کل موم رو بزنم نصف یه شیشه تموم میشه...اصا" نمی صرفه...کسی راهکار نداره که نرم باشه و خشک نباشه مو؟؟
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
یاسی پوست سرو حنا کلفت میکنه یعنی مو ازش درنمیاد؟؟؟؟؟ من اینو درباره جوش شیرین شنیدم. اینجا خیلبا با حنا موهاشون زیاد شده. طبع سرد سرشون سوزش نداره. بعد رو حنا نمیشه رنگ گرفت یعنی تا کی؟ تا وقتی رنگ حنا رو سرمون هست؟ یعنی بعد از یه دوره میشه رنگ گرفت؟ یا تا آخر عمر نمیشه رنگ گرفت؟ مادربزرگم قبلا همیشه حنا میزاشت الان همش رنگ میزاره
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
2810