2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680199 بازدید | 28507 پست
مامی کوچولو چه عجیب...آخه من خوندم توی بارداری به خاطر تغییرات هرمونی که ایجاد میشه...موها پرپشت تر میشه...و بعد زایمان چون وضعیت به حالت قلبل بر می گرده و به دلیل بیهوشی عمل...معمولا" 2-3ماه بعد زایمان ریزش شدید مو اتفاق میفته...آخه دکتر توی اون برنامه که بالا گفتم گفتش که مو وقتی می میره دوماه بعدش می ریزه....
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
منم آخرین باری که شمردم 40 50 تایی ریخته بود موهام توی یه روز.... به نظرم طبیعیه.... مگه اینکه مو در نیاری ...فقط بریزه.... موهات در نمیاد؟؟؟ البته اینم بگم که خوب توی سنین زیر 20 خوب موها حجم بیشتری دارن.... من خودم چند بار قبل دانشگاه داشتم موهامو شونه می کردم شوننه شکوندم!!!!از بس زیاد و خشک بود....الان اونجوری نیست..ولی از حد طبیعی بیشتره.... شاید حساس سدی...
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاسی مامانم اینا رفتن بیرون..می خوام از فرصت استفاده کنم به سرم پیاز بزنم.... امیدوارم بو نگیره....
یه سوالی دارم....من چون وقت ندارم دوتا ماسک رو می خوام امروز بذارم...هم پیاز هم تخم مرغ.....به نظرت کدومو اول بذارم؟؟؟ پیاز بذارم بشورم...یا تخم مرغ بذارم بشورم بعد پیاز بزنم برم حموم؟؟؟
امروز خودم سیر و پیاز میزنم خالمم اومده براس حنا + الوئه ورا با نصف لیمو زدم موهاش موهای جدید در اورده پوست سرش معلومه قشنگ ولی مو در اورده کم خونی هم داره قرص میخوره حالا میخواد بیاد تاپیک مثل ما گیاهی درمان کنه موهاشو از بس من گفتم
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
همینجوری یه آبی می زنم گه گگداری ولی سرمو یه هفته اس نشستم آخه شستنش سختهههه...درک نمی کنید ولی امروز میرم
من خییلی دوست دارم این چیزا رو همه تست کنم..ولی مامانم میگه این بلاهارو سر خودت نیار آخر کچل میشیییااا ولی دیروز یه جا می خوندم گفته بود در مورد مو پیشگیری بهتر از درمان هست.....
افرین پیشگیری خیلی خوبه بزار عکس سر خالمو میزارم ببینی چقد موهاش کمه چند ساله اینجوریه ولیالان مو در اورده
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
سلام به همه خوشگلا امیدوارم خوب باشید. بچه ها من پستای قبلی رو خوندم و می خوام آب پیاز رو شروع کنم حالا با این وضعیت که پیاز قرمز نیست چه کنم؟بی خیال بشم یا فعلا همون روش رو با پیاز سفید شروع کنم؟ ممنون
2810