2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680203 بازدید | 28507 پست
یاسمن جون برای روغن ها اگه حساسیت و خارش نداشته باشی خوبه استفاده کن چون سرت چرب هست ممکن هست پوستت حساس باشه از زمان 30 دقیقه و در 2ماه برسونش به یک ساعت و ماه بعد به 2 ساعت روی سرت روغنها باشند و بعد شستشو رشد موها رو سریع و ضخیمتر می کنند ولی برای پوست چرب یک کمی ریزش داره که مشکلی به وجود نمی یاره و دوباره رشد خواهند کرد تذکر : فقط حساسیت یا اگه خارش داشتید سریع بشورید و موارد حساسیت زا را حذف کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها این رسمش نیست.تا یه آقا اومد سوال کرد همه پریدن که جواب بدن.خب منم همونقدر سوالم واجب بود از نظر خودم.ازتون کمک خواستم...
کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
خانمهای عزیز میشه بگین قرص واسه ریزش مو چیه؟؟؟ و ماسکهای گیاهی رو هم بگید من یه بچه کوچیک دارم اصلا وقت خوندن مابقی صفحات و ندارم خیلی ازتون ممنون میشم عزیزانم راستی موهای من جنسش معمولیه نه خشک و نه چرب
نــــــــــــــــــورا ، نـــــــــــــــــور زندگیم
ساحل جونم منظورم شما نبودی.کلی گفتم متن پیامم این بود: سلام دوستان من تازه واردم.هر کاری میکنم سر از این تاپیک در نمیارم.شیدی جون کیه؟من آخرش نفهمیدم چیکار کرده موهاش دراومده! عکسایی هم که تو صفحه ی اول گذاشته دیده نمیشن.کمک کنید.ممنون میشم واقعا میگم که هر چی میخونم نفهمیدم این خانم شیدی چیکار کرده... اصلا عکشایی هم که گذاشته چیزی نشون نمیده
کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
ندا جون شیدی از پیشکسوتان این تاپیکه سرگزشتش صفحه ا ل هست و اون روشایی هم که صفحه اول توضیحش هست روغنای ترکیبی و ماسکای گیاهی روشایند که استفاده کرده موهاش دراومده در کنارش هم از قرصای مکمل استفاده می کرده..
ساحل جون شکل گیاه خرگوشک رو می تونی توی گوگل سرچ کنی یا لینک زیر تجربیات شخصی من از طب سنتی http://tebesonati135.blogfa.com/tag/%DA%AF%DB%8C%D8%A7%D9%87-%D8%AE%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B4%DA%A9 سوالت در مورد مخلوط کردن پودر شنبلیله با حنا : بهتره هر نوع گیاهی که فکر میکنید لایه موهاتون بعد از شستشو گیر میکنه و تمیز نمیشه ، اون رو دم کنید و از صافی رد کنید حال یا قاطی ماسک میکنید یا تنهایی استفاده میکنید وسمه هم میشه ریخت ولی بهتره توی ماسکها هم ترکیبات رو متنوع کنید
ندا و مهربان جون بهتره صفحه اول رو خوب بخونید مهربان جان شما همان ترکیبات صفحه اول رو انجام بده و برای اینکه دست بیاد و برنامه ریزی کنی برو صفحه 729 پستم رو بخون بیشتر موارد رو توضیح دادم و تیرش هست روشهای cameron و دوستان برای پست سر چرب گفتم دست میاد و برنامه ریزی میکنی
2810