2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست
41 سالمه و از 14 سالگی ریزشم شروع شد همیشه میگفتم کچل میشم اما هنوز نشدم!!!
موهات خوب میشه عزیز فقط مثل شیدی باید قوی باشیم و ادامه بدیم .
سر فرصت عکسی از موهام میزارم دوست دارم نظر دوستان رو هم بدونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من مجردم
این فکر منفی رو هم از ذهنت دور کن با بچه دارشدن اتفاقی نمیوفته.
در ضمن تغییرات هورمونی در دوران بارداری موهارو پرتر میکنه اما بعد زایمان تا حدود 6 ماه ریزش هست تا بدن کنترلش کنه
تو هم مادر میشی و همیشه هم موهات خوب میمونن ما اگه ریزش داریم رویش هم داریم پس بیخیال کچلی.
ستاره جون ... شما که ریزشتون کم هست رو گقتن ارثی منم که ریزشم وحشتناک هست رو دکتر می گه از علام ارثی بودن هست!!!!!!!....من که اصلا نمی خوام قبول کنم که ریزشم ارثی هست
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
واقعا ستاره جونم .....خدا خیرت بده ..من دارم ۳۰ سالم میشه ...عزیزم من سال پیش رژیم گرفتم کلا ۴-۵ کیلو بیشتر لاغر نشدم بعدشم ریزشم شروع شد ....قبلشم کیست داشتم تقریبا ۶ ماه قرص یاسمین خوردم .......الان ریزشم روزی به راحتی ۲۰۰ تا هست ...چون هر بار دست بزنم به موهام یک مشت میاد تو دستم ...انگاری ریشه موهام پوسیده...ازمایش دادم ولی کامل نبوده (ولی همه چی اکی بود) همین هفته پیش دوباره آزمایش دادم که نتیجه شو نگرفتم ....ریزشم منتشر شده هست ...البته قبلا جلوی موهام ریزش نداشت که اونم شروع کرده به ریختن ....از آذر سال پیش تا الان موهام ۱/۶ شده ...
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
2810