2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
سلام دوستان من چند وقته اینجا نیومدم چقد پستا زیاد شده!!!
چیز جدیدی کشف نکردید؟؟کسی اینجا نتیجه ای نگرفته تو این مدت؟؟لطفا به منم بگید
قهر مال بچه هاس..آدم بزرگها دل میکنن!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهار جان خیلی نگرانم پیش آنکولوژیست رفتم آز واسم بده گفت تخصص من نیست باید بری پیش متخصص روماتیسم
قلبم داره می ایسته موهام هم مثل کسایی که شیمی درمانی میکنند میریزه
مسی
به من واسه گرمی بدن و تقویت قوای بدن اینا رو گفت
تخم بالنگو+ گلاب +شکر+ زعفران
وسط غذا 1 ق م شیره انگور
نیم ساعت بعد هر وعده غذایی مربای زرذک
شیربادومم ک گفتم این شیر بادومم 10 تا بادوم+ 1 ل اب خنک+ 2 ق غ عسل 2 ساعت بعد صبحونه
نسیم نمی دونم فقط می دونم ریشه مو ضعیفه بابا من یه دوستی دارم 3 بار رفته زیر بیهوشی عمومی بدنش فوق العاده ضعیفه کم خون شدیده اما مو داره خرمن خرمن داشتم البومای خونوادگیشونو می دیدم دیدم همشون همینن
کامرون خانوم ماسکایی ک می ذارم
سیرو پیاز و 10 مین اخر سیاه دونه
اب شنبل
حنا و جوشونده بابونه
عنصل قبلا می ذاشتم
از بین اینا عنصل و شنبل خیلی برام خوب بود اما الان شده مث یاسین تو گوش خر خوندن! شاید اگه نزنمشون 10 تا کمتر بریزه
املا هم به ساقه ها زدم
سیاه دونه و کرچکم امتحان کردم سیاه دونه یه بار عالی بود بارهای دیگه نه
کلا معلوم نیس چشه
حالا با توجه به حرفای دیشب چکار کنم؟
گلناز جون سرت گرم هست و خیلی تنوع طلب
تنوع ماسکها و روغنایی که استفاده می کنی رو بیشتر کن و روغن ها رو کمتر از ۳۰ دقیقه و ماسکها رو هم یک ساعت قبل از شستشو
بیشتر برای ماسکها و روغنها از گیاهان سرد استفاده کن
بچه ها من به این نتیجه رسیدم که ریزش موهام ارثیه،البته بعد از یه دوره بی احتیاطی و ژل زدن و اتو کشیدن زیاد تو 12.13 سالگی شروع شد ولی در کل ریزش موهام ارثیه چونکه ریزش زیادی ندارم ولی موهام نازک شده در حالی که قدیما هم خییییییییلیییییی پر بود هم درشت،تو ریزش موی آندروژنیک یا همون ارثی هورمون dhea.s میره بالا دقیقا مثل من،ریزش مو از این نوع تو روز زیاد نیست دقیقا مثل من،ریزش مو پراکندست تو این نوع دقیقا مثل من
اوایل خودمو توجیه می کردم که نه،ارثی نیست،یه دوره اتو زیاد کشیدم و زیاد ژل زدم ریخته بعدشم رفتم دکتر هی ماینوکسیدیل زدم هی قطع کردم بدتر شده ولی الان به این نتیجه رسیدم که ارثیه،با توجه که 21 سالمه و هنوز بچه ندارمو راه درازی در پیش دارم،خواهش می کنم هر کدومتون هر چی راجع به این نوع ریزش مو و راه های مهار کردنش میدونید بهم بگید
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
سلام ستاره جان
منم مثل شما ریزش موی ارثی دارم برای منم سخت بود قبول کنم البته عوامل دیگه هم مثل تغذیه روحیه هم نقش دارن اما فراموش نکن شیدی هم مثل ما بود
ریزش ما همیشگیه اما با صرف وقت هزینه حوصله میشه کنترلش کرد چند صفحه قبل فکر کنم آوا رها ی عزیز انواع مواد موثر در کاهش این هورمون رو نوشته مثل چای سبز زنجبیل گزنه قهوه شیرین بیان.......
باید بپذیریم ریزشو داریم اما میشه تا حدی کمترش کرد و خود این یعنی یه عالمه!!!
بنظر من تو خونواده هایی که ژن طاسی وجود داره زنانی که ژن رو بصورت نهفته ارث میبرن این مشکل ریزش ارثی رو دارن این ژن ظاهرا تظاهرات خفیفی از خودش به شکل ناقص نشون میده طاس نمیشیم اما موها ،رو به نازک شدن و ریزش میرن طبعا با بالا رفتن سن و عدم کنترل هورمون موها کم کم و کمتر میشن
ریزشو بپذیریم و درمانه همیشگی رو هم قبول کنیم کنترل میشه ما راه دیگه ای نداریم
2810