2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680434 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتاتا جان نمی دئنم من فقط اینترنت دیدم دیگه سراغشو نگرفتم چون نتونستم پیدا کنم
کامرون جان میشه درمورد قهوه وشیرین بیان توضیح بدی
چون من شیرین بیان از عطاری گرفتم گیاه نبود یه چیزی تو مایه های قره قوروت بود سیاه بود واگه به مزه هم باشه حالت ترش وشیرین داشت منظورتون همون هستش ؟
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
سلام دوستان

بچه ها طول درمان برای افراد مختلف و الگوهای ریزش مختلف متفاوته

ممکنه فردی 2 ماهه جواببگیره ولی کس دیگه ای بعد 1 سال

من بعد تقریبا 3 ماه الان ریزشم قطع شده و شده روزی زیر 20 تا که طبیعیه

عجله نکنین و انتظار نداشته باشین از یه ماسک پس از 4بار گذاشتن سذیع جواب بگیرین
خدایا دستامو بگیر
واییییییییییییی کجا بودی اوا
من امروز یک ساعت گذاشتم نیم ساعت اول میسوخت بعدش انگار پوست سرم سر شد ترسیدم رفتم شستم اما پوستم هنوزم سره این عادیه؟

به طرز خیلی خیلی عجیبی آرامم!
بچه ها من فقط یه چند روزی نتونستم ماسک بذارم وااااااااااااااای موهام عین برگ خزون داره میریزه ... حتی بیشتر از قبل از شروع درمان ... نمیدونید چه طوری میریزه وحشتنااااااک گوله گوله ... تمومم نمیشه ینی اگه تاشب موهامو ده بار شونه کنم هربار که شونه رو میکشم یه گوله کنده میشه ...
ینی این ماسکا اعتیاد آوره؟؟؟ خب اگه قرار باشه با ول کردنشون موها بیشتر از قبل بریزه که آدم ماینوکسیدل بزنه که بهتره تازه زودترم اثر میکنه ! هان؟؟؟
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
اوایل درمان ریزش طبیعیه ... تحمل کنید خوب میشه ....
الهام جان طبیعیه .... چون اولین باره گذاشتی به دفعه سوم و چهارم که برسی پوست سرت اخ نمیگه....
بازم میگم نسوختن پوست با گذاشتن فلفل و پیاز و سیر و این مواد دلیل بر عدم تاثیر شون نیست ....این مواد کار خودشونو میکنن....
من پوستم نمیسوزه فقط یه کم سوزن سوزن میشه و داغ و یه کم هم سر درد میگیرم که به خاطر افزایش گردش خون در سر هست

ولی ماسک فوق العاده ایه... بهترین چیزیه که تا حالا گذاشتم
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
اوا میزان ریزش طبیعی مو تو همه یکسانه ؟منظورم روزی 50 تا 100 تار مو هست
یا اینکه اگه موها کم پشت باشن تعداد ریزش تو رنج طبیعی باید کمتر از این میزان باشه؟

به طرز خیلی خیلی عجیبی آرامم!