2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680416 بازدید | 28507 پست
سلام به همه دوستان

بچه ها من از خانمی که تو طب سنتی تجربه داشت شنیدم آب گوجه فرنگی خیلی خوبه همچنین آب پیاز تنها

کسی تاحالا تجربه ای داشته آب شنبلیله رو هم که شماها میگید بالاخره کدومشو امتحان کنم

ریزش موهای من به خاطر استرس زیاد شده البته آزمایش کامل هم دادم که جوابش هنوز آماده نیست
یه فرمول خیلی خوبه که روی موهای خودم جواب داد ...من که ریزشم نرمال شده بود ولی اینو که زدم خیلی کمتر شد ....
در ضمن این فرمولی که بهتون میگم دی هیدرتستسترون یا DHT را در فولیکول مو بلوکه میکنه یعنی نمیزاره که بچسبه به فولیکول موهاتون و موهاتونو ضعیف و مینیاتوری کنه .... یکی از علل طاسی سر همین DHT است ...

و موادی که در این ماسک استفاده شده هند ی ها سالیان سال در طب ایروودیک خودشون از اینا استفاده میکنند ....

من نمیگم به سر همه جواب میده ممکنم هست که جواب نده منتها من چون سرم سرد بود خیلی برام خوب بود

پودر ریشه شیرین بیان + پودر زنجبیل+پودر خردل+پودر تخم شنبلیله

ابجوش بریزید داخلش و بزارید 6 ساعت بمونه و بعد از این مدت با پارچه صافش کنید و اون مایع ژله ایی که نه خیلی شل و نه خیلی سفته رو بزارید رو موهاتون 4 ساعت بمونه...
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.خیلی دلم براتون تنگ شدههههههههههههههههههههه
مارپل جونم صفحه چند گذاشتیش؟؟؟؟
بچه ها چیز میز جدید کشف نکردین که نه بو بده نه چرب باشه؟؟؟؟؟خیلی خوبن هاننننن ولی دیگه حوصله جونیامو ندارم مادرررررررررر

مسافری خسته که از راهی دور می آمد ، به درختی رسید و تصمیم گرفت که در سایه آن قدری اسـتراحت کند غافـل از این که آن درخت جـادویی بود ، درختی که می توانست آن چه که بر دلش می گذرد برآورده سازد...!
وقتی مسافر روی زمین سخت نشست با خودش فکر کرد که چه خوب می شد اگـر تخت خواب نـرمی در آن جا بود و او می تـوانست قـدری روی آن بیارامد.
فـوراً تختی که آرزویـش را کرده بود در کنـارش پدیـدار شـد!!!
مسافر با خود گفت : چقدر گـرسـنه هستم. کاش غذای لذیـذی داشتم...
ناگهان میـزی مملو از غذاهای رنگارنگ و دلپذیـر در برابرش آشـکار شد.
پس مـرد با خوشحالی خورد و نوشید... بعـد از سیر شدن ، کمی سـرش گیج رفت و پلـک هایش به خاطـر خستگی و غذایی که خورده بود سنگین شدند. خودش را روی آن تخت رهـا کرد و در حالـی که به اتفـاق های شـگفت انگیـز آن روز عجیب فکـر می کرد با خودش گفت:
قدری میخوابم. ولی اگر یک ببر گرسنه از این جا بگـذرد چه؟
و ناگهان ببـری ظاهـر شـد و او را درید...
هر یک از ما در درون خود درختی جادویی داریم که منتظر سفارش هایی از جانب ماست.
ولی باید حواسـمان باشد ، چون این درخت افکار منفی ، ترس ها ، و نگرانی ها را نیز تحقق می بخشد.
بنابراین مراقب آن چه که به آن می اندیشید باشید...

سخن روز:
مردم اشتباهات زندگی خود را روی هم می ریزند و از آنها غولی به وجود می آورند که نامش تقدیر است....
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
از این چیزا که زیاده
تو ایران هم پرهههههههههههههههههههههههه
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
سلام مارپل جون
اوضاع موها چطوره؟

من دیروز رفتم دوباره یه بسته قهوه مو خریدم با قهوه قبلیه فرق می کنه

قهوه قبلی اصلا شبیه قهوه نبود ولی این انگار پودر کاکائو یا همون قهوه خوراکیه

قهوه شما چه شکلیه؟
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...