2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680372 بازدید | 28507 پست
عزیزم با پیاز سفید برای منم سوزش نداشت ...ولی پیاز قرمز خوب بود....البته اگه با چای سبز استفاده کنی سوزشت کم تر میشه ... عزیزم من زیاد اطلاعات ندارم ولی با توجه به تجربیات دوستان ... سوزش باعث جریان خون میشه برای همین خوبه
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
مامان آرش جون ... فک کنم چون گرم هست باید با یک ترکیب سرد استفاده کنی ... فک کنم چای سیز سرد برای همین با سیر و پیاز استفاده می کنن
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهار .. مارپل جون هم از ترکیب سیر و پیاز استفاده کردند که الان خیلی راضی هستند؟؟

دلارام جون سلام
عزیزم حبوبات خیلی برای مو خوب هستند ...
بهار جون فک می کنم فکر مثبت خیلی تاثیر داشته باشه..... چون من هم دقیقا از زمانی که نمیرم سرکار و تو خونه تنها هستم و هزار تا فکر و خیال می کنم ریزشم شروع شده
مارپل درست میگه
اگه ب هر کاری اینجوری اعتقاد کامل داشته باشی برات رخ میده
حتی اگه بخواین کوه رو جابجا کنید میشه واقعن
باید اعتقاد کامل و قلبی داشته باشین
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
بچه ها من خیلی وقته تصمیم گرفتم دیگه پست نزارم تا با ی پست خیلی خوب بیام خیلی خیلی امیدوار شدم که خوب

میشم شما هم رو ذهنیتتون کار کنید
قهر مال بچه هاس..آدم بزرگها دل میکنن!!
صبا جون اگه می تونی حتما کلاس یوگا برو ....من یک جلسه تمرینشو از رو یوتیوب دانلود کردم خیلی رو روحیه م تاثیر داشت.... منتظر خبرهای خیلی خوب ازت هستم عزیزم :*
من ریزشم ارثى ژنتیکیه ؛)

عکس میذارم

الان مامانم شاگردشو اورده خونه
منم تازه بیدار شدم
میترسم برم بچه منو با این قیافه ببینه سکته کنه خخخخخ

با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
اهنگ مادمازل رو گذاشته بودم,موزیک ویدئوشو

اخه خیلى ب خودم روحیه مىده
مادمازل-سکوت اجبارى
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.