2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680254 بازدید | 28507 پست
صبا جون
http://hakimtehrani.com/2033/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D8%AA%D8%8C%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%88-%D9%BE%D8%B1%D9%BE%D8%B4%D8%AA-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%85%D9%88.html

من استفاده نکردم ، بعدم هورمون مردانه داره
دنبلان و نخود خام : استفاده از دنبلان(گوسفند) و نخود خام که یکی از قدیمی ترین راهکارهای تفویت موی سر است و در بسیاری از کتب اطبای قدیمی به مصرف این دو ماده مغذی پوست سر بارها تاکید شده، ما فقط به روش مصرف و نه خواص درمانی آن اشاره ای خوایم داشت. یک عدد دنبلان را پس از جدا کردن از پوست چرخ کرده و با استفاده از پارچه عصاره آن را جدا کنید و به مقداری نخود خام را که قبلا خیس و چرخ کرده اید اضافه کرده و به صورت خمیری روان روی پوست سر ماساژ داده و یک کیسه پلاستیکی روی موها بکشید و بعد از یک ساعت موها را بشویید این عمل را در بهار و تابستان هفته ای یکبار انجام دهید.

راستی حیوانات شکارچی قبل از بچه دار شدن شروع به شکار حیوانات ماده می کنند
البته نا گفته پیداست که برای زندگی شهری مصرف غذاهای مصنوعی و پرورشی ارجهیت داره
دلآرام من هم زیر ناخنم رد یا رگه سیاه دارم گاهی وقتا چنتا از انگشتام یک یا دو خط خیلی نازک که با بلند شدن ناخنام میاند بیرون جنسشون نرمه راحت هم از زیر ناخم کنده می شند وقتی میاند بیرون.
الآن سرچ کردم مربوط به این می تونه باشه

خطوط تیره زیر ناخن را نباید نادیده گرفت و در اولین فرصت باید به پزشک مراجعه شود. اغلب دلیل نمایان شدن این خطوط، وجود تومور های سیاه رنگ قشر عمیق پوست ملانوما است که از خطرناک ترین نوع سرطان پوست به شمار می آید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی کامرون جون
اره
منم همینجوریه
رگه های سیاه مثل خون مردگی میمونه ک با بلند شدن ناخن خارج میشن
من فکر میکردم از کمبود اهن باشه
گاهی مکملا رو ک میخورم میرن
بعضی وقتا هم میان
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
اوه این بهتره مال ما اینه نسبت به کارهایی که میکنم

خونریزی رگه ای Splinter Hemorrhages : در اثر پارگی مویرگهای بستر ناخن ایجاد میشوند. شایعترین علت ایجاد آن ضربه هایی است که در طول روز و در اثر رفتار نامناسب با ناخنها و طی کارهای روزانه به ناخن وارد میشوند. اهمیت بالینی چندانی ندارند، بلکه صرفا موجب نمای نازیبا میشوند.
لکه های سفید ( White Spots ( Leuconychia : به صورت لکه ها و یا خطوط سفید رنگ در صفحه ناخن دیده میشوند. این عارضه که نسبتا شایع است ، در اثر آسیبهای خفیف به ماتریکس ناخن پدید می آید. این لکه ها اهمیت بالینی ندارند و با رشد ناخن به بیرون رانده شده، نیازمند درمان نمیباشند
پوسته پوسته شدن اطراف ناخن هیچ ارتباطی با کمبود ویتامین یا کلسیم ندارد.

http://2ba2.com/health/beauty/45510/%D9%86%D9%83%D8%A7%D8%AA%D9%8A-%D8%B7%D9%84%D8%A7%D9%8A%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D9%81-%D9%86%D8%A7%D8%AE

علت شایع پوسته‌ریزی اطراف ناخن‌ها در این دوران خشکی پوست و اگزمای پوستی است و تحریک و دستکاری پوسته ناخن مشکل را تشدید می‌کند. این عارضه در اثر ضربه ( به ویژه در افرادی که پوستشان خشک است ) و به صورت ترک خوردن یا کنده شدن پوست دور ناخن ، بروز می کند عامه افراد بر این باورند که علت اصلی پوسته‌ریزی کنار ناخن کمبود کلسیم و آهن است اما این چنین نیست چرب کردن کناره ناخن‌ها را با استفاده از کرم‌های ضدالتهاب مناسب‌ترین روش درمان در بهبود پوسته‌ریزی و بدفرمی ناخن دانست هم چنین بهتر است نوک انگشتان با کرم‌های مرطوب کننده و نرم کننده ناخن ماساژ داده شوند لبه های کنده شده را می توان با قیچی های مخصوص برید و با استفاده از کرم ها و لوسیون های مرطوب کننده برای جلوگیری از خشکی و با حفاظت پوست دور ناخن به وسیله دستکش ، به ویژه وقتی دست ها به طور مکرردرآب فرو برده می شود، می توان به میزان زیادی از پوسته پوسته شدن ناخن جلوگیری کرد.