2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680083 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان
بابت مطالب مفیدتون ممنون
من موهای سرم خیلی نازک هست به خاطر همین کم پشت دیده میشه البته باید بپم تیروئید کم کار هم دارم
ریزش موهام بیشتر شده و ساقه موهام ضعیف و ضعیف تر شدن
خواهش میکنم روش موثری که باعث تقویت ساقه مو و جلوپیری از ریزش مو بشه دارید با شرایط من بهم بگید
از همتون ممنون
راستی موهام شدیدا سریع چرب میشه
فک کنم موهام به ماسک حنا موتاد شدن
مدت زیادیه جمعه ها ماسک حنا میزنم امروز حوصلشو نداشتم نزدم
عصر دیدم دیگه موهام خیلی بی جون وچرب شدن منم بلند شدم دوباره دست بکار شدم
قهر مال بچه هاس..آدم بزرگها دل میکنن!!
سلام
من تاحالا سه بار ماسک خردل گذاشتم با ترکیب تخم مرغ پودرخردل چای سبز و روغن بابونه
امروز برای چهارمین بار میخواستم استفاده کنم فقط چون موهام چربه زرده رو حذف کردم اما هنوز سه دقیقه از تماس ماسک با پوست سرم نگذشته بود که گر گرفت و مجبور شدم با آب سرد بشورمش پوست سرمم قرمز شده بود .شما میدونین دلیل این مساله چی میتونسته باشه؟چرا سه مرتبه قبلی این طوری نشد ؟یعنی زرده محافظ پوست بوده در برابر خردل؟

به طرز خیلی خیلی عجیبی آرامم!
دوستان به نظرتون کدوم شونه بیشتر مناسبه مو هست و چرا؟میشه به ترتیب الویت بندی کنید برام؟؟؟

به ترتیب از راست به چپ: پلاستیکی (مشکی) ، چوبی ، فلزی ، آخریه موهاش از اون قلم موها هست
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
بچه ها سلام

میشه یکی منو راهنمایی کنه؟
فرق fe و ferittin در ازمایش خون چیه؟

fe من 66
ferritin 15

و سوال بعدیم اینه که من ویتامین دیم 18 است کمه یعنی؟

ممنون میشم کسی اطلاعات داره راهنماییم کنه
بگذار مهربانی ات دریا شود
2810