2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680078 بازدید | 28507 پست
نسیم جان فکر کنم تمام ماسکهایی که استفاده کردی برات گرم بوده
پستم صفحه 729 رو بخون
من ریشه موهام هنوز حساس هستند برای همین از پیاز و سیر و عنصل استفاده نکردم
ریزشم طبیعی هست

راستی یک دوست عزیز (بستنی زمستونی ) در مورد ریزش سکه ای پرسیده بود که بهتره از پیاز و سیر و عنصل با احتیاط کامل و تجهیزات پزشکی برای پیاز عنصل این کار انجام بده
پیاز عنصل یکی دیگر از گیاهان دارویی است که باید مراقبت‌های زیادی هنگام مصرف آن داشته باشیم. این گیاه در صورتی که روی پوست مالیده شود موجب زخم شدن پوست می‌شود و حتی ممکن است موجب تاول زدن نیز شود.
کامرون جون من سرمایی هستم ولی نمی دونم طبع موهام چیه ؟؟‌پس باید از ماسک های سرد استفاده می کردم؟؟
مرسی دوست گل و مهربونم
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به سرت داره مثلا من سرمو زیر شیر آب سرد میگیرم تا 2 دقیقه تازه دماش و حس میکنم ولی پیشونیم همون لحظه
اگه سرت چرب باشه یعنی دماش بالاست پس بهتر گیاهان گرم رو با سرد قاطی کنی و استفاده کنی
بهتره دست بیاد نه که کلا سرد باشه
مرسی عزیز دلم ... من مشکلم اینجاست که دسترسی به این ترکیبات ندارم :( فقط او ن موادی که دارم رو استفاده می کنم برای همین توجه به گرم و سردیش نکردم
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
رستگار من که بهت گفتم دقت کن فقط کافی یه کوچولو دستت بخوره باید خیلی مواظب باشی .... حالا خوب شد من این همه هشدار دادم ...
بگیر زیر اب خنک ختمی هم اگه دم دست داری خمیر کن با اب بزار رو دستت
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
اوا رها به خدا دستکش دستم بود نمیدونم ز کجا سوزوند منو
ممنون نسیم مهربون وبقیه دوستان
تا بچه ها جواب بدن همینجوری اینقد خاروندم دستامو تا خودش اروم شد
ولی خیلییییی وحشتناک بود تازه دستکش دستم بود ببین رو سرم میذاشتم قرار بود چه اتیشی به پاکنه خوب شد رو سرم نذاشتم
پیشنهاد میکنم همون پیاز اشک درار خودمونو بزنید
اگه اون پیاز بخارش اشکو درمیاره این بخارش همه جارو میسوزونه اصن ساواکیه واسه خودش!!
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
بهار جان پیاز عنصل برای رویشه و برای من تابستون که استفاده کردم خیلی خوب جواب داد ولی چون به سختی گیر میومد و درست کردنش مصیبته دیگه دنبالش نرفتم
چون موقع درست کردنش ادمو واقعا اذیت میکنه باید خیلی مواظب باشید فقط کافیه یه کوچولو بخوره به بدن ... همه بدن به سوزش و خارش میوفته
اوا رها این عنصل من اصن اب نداره الانم از هر روغن دوتا قاشق ریختم ولی مخلوطم خیلی هنوز سفته چکار کنم؟ چقد باید برای یه پیاز روغن بزنم؟
بعدش این که اب نمیندازه اصن باید صافش کنم روغنشو فقط بزنم به سرم؟
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
رستگار جان عزیز من ... من این همه گفتم مواظب باش یه بی دقتی کرد ی دیگه.... لباس استین بلند بپوش و بعد دستکش دستت کن ... پیاز هم که رنده کردی رنده و ظرفشو ببر تو حمام بشور ... چون تو اشپزخانه ممکنه دستت باز بره ظرف شویی
و .............
اصلا برو تو حمام رنده کن
بعد بریز تو ظرف و روغن ها رو بریز داخلش .... با حرارت دیگه سوزشش از بین میره ....
من وقتی حرارتش دادم و میذاشتم رو سرم بعد از یه هفته دیگه حتی دستکش هم دستم نمیکردم
2810