2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680072 بازدید | 28507 پست
صبا جون
دلیلش رو نمی دونم ولی بعد اینکه ۳-۴ کیلو لاغر شدم ریزشم شروع شد...
من اوایل ریزش دو ماه اب شنبل ... روغن زیتون با سیر و گزنه استفاده می کردم که نتیجه نداد... از ۳ ماه پیش روغن ها رو استفاده کردم (البته من دسترسی به خیلی از ترکیبات ندارم :( ) که ریزشم قطع نشده ... الان هم ماسک سیر و پیاز و فلفل و چای سبز رو استفاده می کنم
جنس موهام هم معمولی متمایل به چربه
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
دوستانی که خیلی ریزش شدید مو داشتند بعد از چه مدت استفاده از ماسک سیر و پیاز ... ریزششون قطع شد؟
پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسیم میدونی مشکل چیه قبلا فکر میکردم که شاید ریزشم فصلی باشه اما دقت که کردم دیدم چهار فصل شده به هرحال یک سال دو سال که نیست الان 6ساله که ریزش دارم پس نباید توقع داشته باشم به این زودی بند بیاد به اضافه اینکه بعد از ازدواج بلا سرش زیاد اوردم بااین حال مطمئنم که حل میشه ایشالله دوستم

به طرز خیلی خیلی عجیبی آرامم!
دریا طبع بدنم که گرم هست اما چیزی که هست من کلا گرمی استفاده نمیکنم چون اصلا مواد غذایی گرم رو دوست ندارم و اینکه هرروز صبح خاکشیرم میخورم فقط میمونه ویتامین D که هنوز آزمایش ندادم ببینم چه خبره

به طرز خیلی خیلی عجیبی آرامم!
الهام جون من مطمنم که موهاتون دوباره مثل سابق میشه ... برات عزیزم خیلی دعا می کنم :)‌
کمبود ویتامین D در خانم ها خیلی ریزش میاره .. هر روز سعی کن ۲۰-۲۵ دقیقه افتاب بگیری
سلام نسیم جان من از اواسط مهر ماه ماسک پیاز و فلفل قرمز و گاهی سیر و شروع کردم البته گاهی هم اب شنبل
تا الان ریزش موهام فوق العده کم شده
مثلا قبل تا 80 تا در حمام میریخت الان بین 10 -20 متغیر میریزه ... نزدیک پریود که میشه البته یه مقدار بیشتر ولی گاهی هم 10 تا هم نمیشه
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
رستگار جان عنصل و یکدونه متوسط به همون روش که گفتم درست کن اول بزار رو حرارت مستقیم روی شعله خیلی خیلی ملایم و همش بزن بالاسرش باش تا پیازا تو روغن سرخ نشه چون من یه بار حواسم نبود و رفتم اومدم دیدیم جزغاله شده و حسابی سرخ شده....بزار نیم ساعت بمونه حتما هم وایسا و دائم همش بزن بعد یه حالت حلیم مانند میشه ...بعد بریز داخل یه ظرف و بزار تو یخچال هیچیش هم نمیشه من این مقدار و تا دو ما ه داشتم هفته ایی یه بار هم بزن
دستکش دستت کن تا نسوزی مواظب باش تو اشپزخونه جایی نریزه چون دست کسی بخوره بیچاره میشه یه چیزی پهن کن مثلا روزنامه ایی چیزی میخوایی رنده کنی اونجا انجام بده ....خلاصه من هشدارهای لازمه رو دادم نگی نگفتی و این پیاز خردنی هم نیست و خوردنش کشنده هست ....خیلی مواظب باش
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
آوای عزیزم خیلی ممنون از اینکه تجربیات با ارزشتون رو به اشتراک می ذارید ... شما با چای سبز این ماسک رو استفاده می کردید؟؟‌ پس باید ۲-۳ ماه منتظر باشم تا جواب بگیرم ... چه قد این تاپیک خوبه (مرسی از اونای که این تاپیک رو راه اندازی کردن) من هر وقت می بینم دوستان مثل شما از درمان ها جواب گرفتند کلی روحیه می گیرم ...

صبا جون من هم مثل شما فقط می خوام ریزشم قطع بشه البته احتمالا بعدش توقعم بیشتر میشه :)
بچه ها به دادم برسیددددد ....
با دتسکش پیاز عنصل رنده کردم دستام به غایت داره میخارررره انگار دارن شکنجه م میکنن کمککککککککککک چیکار کنم اروم بشه?/?؟؟
خوب شد ریختمش دور رو سرم نذاشتم واااای دارم میسوزززم
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
2810