2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680240 بازدید | 28507 پست
رستگار جان من چند باری حنا رو به روش عصاره زدم موهام افتضاح خشک و بد حالت شد برای همین دیگه نذاشتم و دورشو خط کشیدم
درضمن فکر نکن که همه ماسکا رو بزنی کار خوبیه
اینجوری موهاتو میزنی بدترداغون میکنی.... ماسک اب شنبل و تخم و ماسک پیاز و فلفل قرمز تا دو ماه بزن تا ریزشت کنترل بشه بعد شروع کن به روغن درمانی و ماسک های دیگه...
این تجربه منه ....و ای کاش من هم از اول همین کارو میکردم تا موهام بهتر میشد ...چون من اول یدفعه رفتم سر روغن موهام خیلی میریخت
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوا رها جون اخه نمیدونی وقتی حنارو همینجور ی زدم به کله م موقع شستن اون دونه های زمخت حنا که میومد پایین همینجوری گوله گوله موهارو میاورد پایین اصلا یادم میفته بغضم میگیره
گفتم شاید عصاره ش بهتر باشه که میگی خوب نیست چکار کنم دیگه اونجوری نریزه؟

ممنون از راهنماییت ... با همین ماسکایی که گفتی شروع میکنم +حنا درسته؟ ...وسطش یکم روغن نزنم ؟ آخه یه بار که زدم ریزش بیشتر ی نداشتم و مثل قبل بود ریزشم
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
رستگار جان من نمیگم تو حنا نزن ... حنا به سر من اصلا نمیسازه چون من موهام همینطوریش هم خشکه وای به روزی که حنا بزنم باید بشینم زار زار گریه کنم موهامو نمیریزونه ولی به طور وحشتناکی خشک و بد حالت و زشت میشه
تو اگه موهان خشک نمیشه عصارشو بزن خیلی هم خوبه

ولی هی از این ماسک به اون ماسک نکن ...
من 9 ماهه دارم درمان میکنم و متوجه شدم که از اول روغن کاری کار اشتباهیه...
اول با ماسک های حنا و اب شنبل و تخم شنبل و پیاز و فلفل موهاتو قوی کن و جلو ریزشتو بگیر بعد 3 ماه شروع کن به روغن کاری...
(ولی هی از این ماسک به اون ماسک نکن ... )

ولی تنوع خیلی خوبه سرتون سوپرایز میشه دیگه بهانه در نمیاره و عادت نمی کنه و بهتر جواب میده و نتیجه رو یاداشت کنید ببینید کدوم براتون بهتر بوده مقدارش حتی می تونید با مقدار مواد ترکیبی هم تنوع بدید

اوا رها جون پس شما هم با روغن ها ریزشتون کنترل نشد؟؟ اخه منم ۳ ماه استفاده کردم ریزش دارم الان بهار بهم ماسک ها رو معرفی کرده شروع کردم به زدن
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
کامرون جون رستگار روزی چنتا ماسک میخواد بزاره خب این به نظر من اشتباهست...

تنوع ماسک برای ابتدای درمانش با ماسک حنا و مخلفاتش و اب شنبل و پیاز و فلفل فکر میکنم کافی باشه البته بازم باید ببینه به سرش چی میسازه چون سر با سر فرق داره...
ولی این تجربه من بود ...
نسیم جان من اول با روغن خیلی ریزش داشتم حتی از قبل هم بیشتر .... ولی یه مدت 3 ماه فقط پیاز و فلفل و شنبل زدم به طور فوق العاده ایی ریزشم کم شده مثلا تو حمام 10 تا شاید بریزه در طول روز هم خیلی کم
و الان روغن هم میزنم و موهام خیلی ریزشش کم شده.. و رویش هم دارم
باید ببینید به سرتون گرمی میسازه یا سردی
من طبع بدنم گرمه ... ولی سرم موضعی سرده...اوایل فکر میکردم موهام از گرمی سرم میریزه ولی بعد متوجه شدم سرم سرده
چون املا سرده وقتی میزدم موهام خیلی میریخت
ولی پیاز و فلفل که خیلی گرمه میزنم اصلا نمیریزه
یا روغن سیاهدونه برای موهای من عالیه
2810