2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680232 بازدید | 28507 پست
قربونتون دوستای گلممم

الهی با توکل به خدا و داشتن دوستای گلی مثل شما که بهمدیگه روحیه میدیم و بهم کمک میکنیم خدا موهامونو زودی هزاران هزار برابر کنه انشالله
***** فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین *****

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دریا جون هستی؟ اگر هستی بگو این محلول پیاز و سیر چند دقیقه باید رو سر بمونه؟
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
راستم می گی رستگار جون ببین بیرون که رفتم چقد ملت از بوی بد سیر و پیاز اذیت شدن :( ولی من فک می کنم شما حس بویایی خیلی قوی داشته باشی .. این سیر رو همه خیلی تعریفشو می کنن دلم نمیاد استفاده نکنم
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
اناهید جون مرسی عزیزم از راهنماییت ...انشالا هر چه زودتر عکس های جدید تو با موهای پرپشت همنجوری که دوست داری ببینیم
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
ال 63 هام

رستگار جون پیاز رو حتما امتحان کن موها رو زنده میکنه وقتی استفاده میکنی فرداش به وضوح متوجه میشی که بچه موهات جوندار شدن

============
این بچه موها چی هستن ؟ همینایی که وز وز از وسط موها میزنن بیرون و مو رو از حالت یه دستی در میارن؟؟
الهام جون لامصب اینقد ترافیک ماسکا زیاده از هرماسکی یه بار که زدم هنوز نوبتش نشده دوباره بزنم

katayoOn

رستگار جو من شنبلیله رو میریزم تو آبمیوه گیری خیلی راحت یک عالمه آب میده .اینجوری شماها حرومش می کنید یذره آب دستتونو می گیره
==============
کتایون جون خدا خیرت بده منم ریختم تو ابمیوه گیری دیگه... بدبخت یه صداهایی میداد گفتم الانه بسوزه ... اخرشم خیلی آب نداد که همش تفاله شد!

آناهید این http://hair4u.blogfa.com/ چی بود گذاشتی؟؟ خواهر همینجوریش تو ماسکای همین تاپیک موندم وایولا کردی منو فکر کنم ماسک هام هرکدوم به جای هفته ای یه بار رفتتتت هر 20 روز یه بار ... ای خداااا دلم میخواد همه چیو باهم بزنم کاش میشد روزی 6-7 تا ماسک گذاشت
اصن وختی مهمون داریم و نمیشه چیزی رو سر گذاشت افسردگی میگیرم

پس با این چیزایی که دوستان گفتن باید ماسک سیر و پیاز و آب شنبل رو جدی بگیرم ! آره؟

آوارها جون .... میشه بگی تا حالا حنا رو به روش عصاره استفاده کردی؟؟ باید بیشتر حنا بریزم تا عصاره ش قابل توجه بشه و به کل سرم برسه؟؟

زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
بچه ها من خیلی گیج شدم ...
هم میخوام ماسک حنا بذارم ، هم سیر و پیاز و فلفل، هم اب شنبل و تخم شنبل، هم دم کرده چایی سبز ، هم روغن ترکیبی، هم روغن پرورده نارگیل، هم آملا ، هم کرچک و هم چیزای دیگه ...
چطوری اینارو برنامه ریزی کنم تا همشو بتونم بزنم؟ اینجوری مثلا ماسک حنا امروز میزنم میرررررره تا 10 روز دیگه خب خیلی دیر به دیره اینجوری مثلا ماسک حنا اثرشو نمیذاره که ...
بعدشم امروز آب شنبل میگیرم میزنم نمیشه بقیه شو بذارم ده روز دیگه بزنم که باید دو سه روزه تمومش کنم خب اینجوری که دیگه حسابی نوبت به ماسکای دیگه نمیرسه ...
همه ی اینایی هم که گفتم میخوام بزنم ... چیکار کنم؟؟
ای خدا من اصلا مدیریتم خوب نیست !دی ماهی هم هستم خیر سرم
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
کامرون نیستی؟؟
بچه ها من الان دم کرده ی چای سبز و تخم شنبل رو قاطی کردم زدم اگه تا صب بمونه اشکال داره؟؟
شب حوصلم نمیشه بشورم
قهر مال بچه هاس..آدم بزرگها دل میکنن!!
بهار جون اگه می تونی بوشو تحمل کن... من تاثیرشو برای مو نمی دونم ولی برای ابرو که همیشه تو ارایشگاه ها خانم ها می گن استفاده کردن و نتیجه داده!!!

رستگار به نظر من هر ماسکی یک خاصیتی داره اینجوری ممکن خاصیت ها شون با هم قاطی بشه ... اونوقت ضرر نداشته باشه!!!! برای همین به نظر من شما با ۳ تا ماسک تو هفته شروع کن بعد یه مدتی تغییر بده ... من خودم ۳ ماه روغن ها رو استفاده کردم الان رفتم سراغ ماسک ها
صبا جون من یک بار چای سبز زدم بعد ۳-۴ ساعت دیدم موهام خشک شده بوده مثل چوب برای همین شکننده شده ش ... حالا نمی دونم مال چای سبز بود یا نه!!!
2810