ال 63 هام
رستگار جون پیاز رو حتما امتحان کن موها رو زنده میکنه وقتی استفاده میکنی فرداش به وضوح متوجه میشی که بچه موهات جوندار شدن
============
این بچه موها چی هستن ؟ همینایی که وز وز از وسط موها میزنن بیرون و مو رو از حالت یه دستی در میارن؟؟
الهام جون لامصب اینقد ترافیک ماسکا زیاده از هرماسکی یه بار که زدم هنوز نوبتش نشده دوباره بزنم
katayoOn
رستگار جو من شنبلیله رو میریزم تو آبمیوه گیری خیلی راحت یک عالمه آب میده .اینجوری شماها حرومش می کنید یذره آب دستتونو می گیره
==============
کتایون جون خدا خیرت بده منم ریختم تو ابمیوه گیری دیگه... بدبخت یه صداهایی میداد گفتم الانه بسوزه ... اخرشم خیلی آب نداد که همش تفاله شد!
آناهید این http://hair4u.blogfa.com/ چی بود گذاشتی؟؟ خواهر همینجوریش تو ماسکای همین تاپیک موندم وایولا کردی منو فکر کنم ماسک هام هرکدوم به جای هفته ای یه بار رفتتتت هر 20 روز یه بار ... ای خداااا دلم میخواد همه چیو باهم بزنم کاش میشد روزی 6-7 تا ماسک گذاشت
اصن وختی مهمون داریم و نمیشه چیزی رو سر گذاشت افسردگی میگیرم
پس با این چیزایی که دوستان گفتن باید ماسک سیر و پیاز و آب شنبل رو جدی بگیرم ! آره؟
آوارها جون .... میشه بگی تا حالا حنا رو به روش عصاره استفاده کردی؟؟ باید بیشتر حنا بریزم تا عصاره ش قابل توجه بشه و به کل سرم برسه؟؟