2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
با جمله ای که توتو جو نوشته شدیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد موافقم

تربیت زمانی صورت می گیرد که قــــصـــد تـــــــربــــیـــــت نداریم!
امید دارم، پس هستم
روش حواس پرت کردن که شقایق جو ن توصیه کرده خیلی موثره .البته یک چیزهای اقتضای سنه و من خیلی مخالفتی باهاش ندارم دختر من که دیگه دمپائی پای منم در میاره تا خودش بپوششه من راضیم .نره دمپایی تو حموم رو برداره بیاره کافیه:)))))))))))))))
امید دارم، پس هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش یکم امیدوار شدم....یعنی خیلیا مشکل خواب شیر شبانه دارن...پس این هم دوره ایه و زود از سرشون میافته...بازم صبر میکنیم....
فَإنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا، إنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا
به یقین با هر سختی، آسانی هست. آری مسلّماً با هر سختی، آسانی هست.سوره‌ی شرح، آیه‌ی 5 و 6
در مورد تربیت و...مثلا اینکه انتظلر داریم بچه وسیله هاشو خودش جمع کنه...بنظرم یکم خنده داره...چون من دیدم پسرم تازه بعد از 3 سالگی اسبابشو جمع میکرد تازه به اون هم به عنوان یه بازیه جدید نگاه میکرد که الان که وسیله هاش تو اتاق پخشه وقتشه بیان سر جاشون ....
به یقین با هر سختی، آسانی هست. آری مسلّماً با هر سختی، آسانی هست.سوره‌ی شرح، آیه‌ی 5 و 6
دیگه من به این اعتقاد دارم که بچه مثل آینه میمونه.اگه رفتاری بد بود باید برگردیم به رفتار بد خودمون......
منهم چند بار جلوی نیما مسواک زدم و او هم یاد گرفته و میتونه تا حدودی مسواک بزنه ..... مسواک بدون خمیر دندان یا مسواک انگشتی میدم دستش و او هم معمولا به دندونهاش و یا لثه هاش میکشه و بقیه موارد مثل اب نبات چوبی مک میزنه! ولی خوب فکر میکنم همینقدر هم کفایت میکنه و بهتر از هیچیه......
سلام - درساوقتی چیزی میخواد بهش نمیدیم یا یک وسیله خطرناک رو از دستش میگیریم و میخوایم با یک چیز دیگه سرگرمش کنیم شروع میکنه به دعواکردن ما با حرص یک چیزهایی میگه و آخرش هم خودش رو میزنه موهای خودشو میکشه و صورت خودش رو چنگ میزنه خیلی نگرانم اما میگن خود به خود خوب میشه
رادین هم بیدار شدن شبش منتاوبه...یه وقتایی از ساعت 11 به بعد تا 7 صبح 2 بار بیدار میشه بعضی وقتا هم ساعتی یه بار.....درمورد رفتار نی نی ها کاملا به این نتیجه رسیدم که دعوا کردن و وازه "نکن" فایده ای نداره که هیچ باعث لجبازیشونم میشه...من همیشه حواسشو پرت میکنم با وسیله دیگه...یا مثلا وقتی در کابینت رو باز می کنه خودم به جای اینکه همه وسایل رو بریزه بیرون خودم یکیشونو میدم بهش و تاتی کنان باهاش میام بیرون...البته خودمم نباید تو آشپزخونه باشم....در مورد بخاری هرچی می گفتیم جیززززززززززززززززززززززززززززززززه.....خطرناکهههههههههه....اصلا گوشش بدهکار نبود تا خودش دستشو زد و سوخت وهمون شد هر موقع از کنارش رد میشه دستشو تکون میده و میگه وووووووییییییییییی.......
سوال: رادین خوابش خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی سبکه.....یعنی وقتی می خوابه تا می خوام بذارم سر جاش پا میشه و اگه حتی تو این فاصله 5 دقیقه هم خوابیده باشه دیگه نمی خوابه تا حداقل 2 ساعت بعدش...چکار کنم خوابش سنگین تر بشه؟؟؟؟؟؟
جانممممم الهاام غش کردم واسه رادین که رد میشه میگه ووووییی من کلا عاشقه پسرتممم دلم غش رفتت

مام من فکر میکنم اون مسواکه انگشتی یه وقت کم کم باعث بشه گاز گرفتنو یاد بگیره اونوقت دیگه خیلی دردسرساز میشه و در ضمن فکر نمیکنم اثر چندانی داشته باشه، منکه شک دارم به اینزودی بشه ازشون توقع داشت با مسواک خوب بشنو خودشون اجازه بدن مسواک بزنیمشون من روش خودمو که کاملا دیکتاتوریه و هیچ دموکراسیی در کار نیست ترجیح میدم چون اگه دندوناشون خراب بشه خیلی دردسر سازه و بعدا خودشون اذیت میشن و در ضمن فکر میکنم حتما فلوراید لازمه به دندوناشون برسه

مامان تیدا اول باید یه چیزی که جذابتره براش رو بهش بدی بعد قبلیو بگیری نه اینکه اول بگیری بعد بخوای یه چیز دیگه بدی که دیگه فایده نداره و اونم لج میکنه و الا بلا اونو اولیو میخواد من روی سوژین امتحان کردم خیلی خوب جواب میده ولی برعکسش باشه دیگه حاضر نیست چیز دیگه ای رو بجاش قبول کنه،

سوژین هم اگه نکن بشنوه میره توی حافظه اشو دیگه اون کار میشه جز سرگرمیاش منم جدیدا دیگه نکن نمیگم بهش همون روشه الهامو انجام میدم خیلی خوب بوده حتی درمورد کابنتها خیلی خوب جواب میده منهای دمپایی که از سرش نمیفته چون خیلی نکن در موردش شنیده متاسفانه