2777
2789
عنوان

دوستان یک سوال دارم🤔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد دوهفته تورو ول کرده خونه ی همه پلاس بوده😕

من بودددددم😈😈😈😈

من میرم خونه شون میگم دوس ندارم حتی سر کارش بره اگه بره هم دیر میره زودی میاد

درست نبوده کارش

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

اشتباه کردی رفتی خونه مادر شوهرت براش ناز میاوردی الانم من اگه جای تو بودم بلند میشدم میرفتم خونه بابام اگه شوهرتم  چیزی گفت بگو من به هوای تو اومد اونجا که دلم باز شه تو که همش این ور اون وری  منم گفتم برم خونه 

مهم نیس که پشت سرم چی میگین 😁جرات داری بیا روبروی خودم بگو قابل توجه بعضیا 😅

منم شرایط تورو داشتم میرفتم اونجا ا. کنارم تکون نمیخورد مخصوصا که هم زبانم نبودیم خیلی هوامو داشت فقط از اینکه نمیود دنبالم خودم میرفتم شهرشون خوشم نمیومد البته ماشین نداشت

من هفته ای یبار میرم خونه مادرشوهر . نامزدم چندبار رفت طبقه بالا با مادرشوهر تنها موندم جوری دادبیداد کردم که من بخاطر مادرشوهر نیومدم و این حرفا دا ترک کرد بره بالا یه عده زبون نمیفمن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اون که میاد خونه ما من دسشویی هم نمیرم ک پیشش باشم

این اشتباه ماست دا. منم مثل تو ام . ولی نامزدم خونشون به روم نگانمیکنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده