2777
2789

من چند ماه با یه پسری همکار بودم و اون الان ازم خواستگاری کرده

خودش واقعا پسر خوبیه ، حسمون متقابله و با هم تفاهم هم داریم ، اما ترس من خانواده هاست

خانواده من از قشر متوسط هستن اما خانواده اون از قشر پولدار 

و همین اختلاف طبقاتی میتونه باعث اختلاف فرهنگی و تفاوت اداب و رسوم بشه 

و میترسم یه زمانی خانوادش برگردن بهم توهین کنن یا بگن ما ادمت کردیم ، یا حتی بگن در حد خانواده ما نیستی 

بخاطر همین دودل هستم که قبولش کنم یا نه

البته اینم بگم تا الان با خانوادش آشناییت نداشتم نمیدونم چطور اخلاقی دارن 

اگر هر دو طرف اصالت داشته باشن سطح خانوادگیشون باعث اختلاف نمیشه . به نظرم این موردی نیست که الان بخواد دلسردت کنه باید اشنا بشی باهاشون 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اگر هر دو طرف اصالت داشته باشن سطح خانوادگیشون باعث اختلاف نمیشه . به نظرم این موردی نیست که الان بخ ...

بله حرفتون درسته ، به نظرم اول باید با هم حرف بزنیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده خیلی خیلی خیلی مهمه ، اما بازم در درجه آخر شعور و رفتار شوهر و احترامش به شما و طرز رفتار و برخورد محترمانه شما با خانواده همسر تعیین کننده هست . اگر همو واقعا و منطقی دوست دارین این فرصت رو از خودت نگیر ، مگه آدم چقدر پیش میاد ک یک نفر رو دوست داشته باشه و اونم دوستش داشته باشه و بیاد خواستگاریش . برات آرزوی خوشبختی دارم

♥️⁩الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️⁩
2805
پزشک هستن بخاطر همون

خودتو دست کم نگیر ، برگه امتیاز تو شعور و رفتار کاملا محترمانه و مهربانانه هست ، حتی اگه هیچی نداشته باشی نه قیافه نه پول نه تحصیلات نه خانواده اما با رفتار بسیار محترمانه و با زکات با خانواده همسر و رفتار اجتماعی درست و اخلاق خوب انگار همه چی داری . و در نهایت و با صبر و حوصله برنده تویی

♥️⁩الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️⁩