2777
2789
عنوان

خاطرات منگوليه منو دوستام تو راهنمايي

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 39 پست
الان ميگم فقط اروم و باشخصيت و منطقي باشع مهربون باشع

اما من الآنم تو فانتزیای ده سال پیشم گیرکردن🙄یکی بیاد گیرو وا کنه 😂😂

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
وااااای تو کی بودی،عاشقتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣لعنتی فقط مال اونی🤣🤣🤣🤣

اره میبینی توروخدا خبرم فکرم شب تا صبح کجا میچرخید تازه شبا پتو میکشیدم تو سر بی صاحابم بعد زندگیمو باهاش تصور میکردم ک داره نعره میزنه سرم ک چرا اون شال بی صاحابت رفت عقب اون مرتیکه موهاتو دید مگه نمیگم من فقط باید ببینم اینارو بعد منم سرمو مینداختم پایین و با اشک اروم میگفتم ببخشید همسرم حق با توئه الان شوهرم بدبخت میگه عشقم شالت افتاده میگم خب ک چی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره میبینی توروخدا خبرم فکرم شب تا صبح کجا میچرخید تازه شبا پتو میکشیدم تو سر بی صاحابم بعد زندگیمو ...

وای خخخخخخخخخخخخخخ ادامه نده ترکیدم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اره میبینی توروخدا خبرم فکرم شب تا صبح کجا میچرخید تازه شبا پتو میکشیدم تو سر بی صاحابم بعد زندگیمو ...

وای چقد شبسهیم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای پاچیدم منم همین فازو داشتماا ینی دقیقاااا😂😂😂بعد تو خیالاتم بیهوش ایناام میشدم بعد اون به غلط کردن میوفتاد۰😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣

چراااا😂😂😂😂

هنوز منتظر کسی هستم ک عاشقم باشه واسم غیرتی شه خشن دوسم داشته باشه دیگه😂البته من متاهلم اما این نکبت حتی یدونه از چیزایی ک آرزوم بود رو ندارن از نظر اخلاقی عاطفی ظاهری 

وای خخخخخخخخخخخخخخ ادامه نده ترکیدم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تازه اینجاشو نگفتم ک خواستگار سابقم از خدمت برمیگرده بعد میاد میبینه من ازدواج کردم بعد میاد دنبالم وایمیسه تو کوچمون بعد با اون نره قول میخوام برم بیرون یهو پسره منو دست تو دست میبینه با اون قول تشن میگه بخاطر این منو ول کردی بعد من با صورت ی طرف کبود اشک حلقه میزنه تو چشمامو سرمو میندازم پایین بعد شوهرم با اون درگیر میشه و بکش بکش بعد میاد سراغ من منو له میکنه بعد لحظه اخر تو چشمای بی حالم نگاه میکنه و میگه بهت گفته بودم ک فقط مال منی بعدم میفهمه ک من حامله بودم و لهم کرده اونروز شوهرم ب شوخی یدونه گازم گرفت ی نمه کبود شدم تا ۴۵ روز بهش میگفتم یادت باشه با من چ کردی خدا جوابتو بده😑

هنوز منتظر کسی هستم ک عاشقم باشه واسم غیرتی شه خشن دوسم داشته باشه دیگه😂البته من متاهلم اما این نکب ...

وااااااای ماااااادر شاید باورت نشه اما منم شوهرم ک غیرتی میشه ته دلم عین چی ذوق میکنم قربون دستت گرت وا شد ی دستیم ب اینور برسون خدا خیرت بده😂😂😂😂😂😂

تازه اینجاشو نگفتم ک خواستگار سابقم از خدمت برمیگرده بعد میاد میبینه من ازدواج کردم بعد میاد دنبالم ...

وایییییییی من فکنم هنوز بچگانه فکر میکنم یا منگولم یا اسگولم آخه خیلی دلم غنج می‌ره این فانتزیارومیخونم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای چقد شبسهیم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای پاچیدم منم همین فازو داشتماا ینی دقیقاااا😂😂😂بعد تو خیال ...

اره بابا من چاقو هم خوردم اون وسط مسطا😂😂😂😂😂😂😂

وایییییییی من فکنم هنوز بچگانه فکر میکنم یا منگولم یا اسگولم آخه خیلی دلم غنج می‌ره این فانتزیارومیخ ...

تازه شدی مث من🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وااااااای ماااااادر شاید باورت نشه اما منم شوهرم ک غیرتی میشه ته دلم عین چی ذوق میکنم قربون دستت گرت ...

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ😂😂😂😂😂😂😂😂😂فازمون چیه واقعا خخخخخ

2810