2777
2789

ما وقتي راهنمايي بوديم 

اينقدر تباه بوديم و البته تحت تاثير رمانايي كه نويسنده هاش همسن خودمون بودن 

فانتزيمون اين بود ك ي مرد خشنو بداخلاقو گند دماغ ك ١٠سال بزرگتره از ما 

بيادتو زندگيمون 

بعد يجا براش پرو بازي دراريم زارررت بزنه تو گوشمون😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 يني فانتزي سيلي خوردن داشتيم 

.

.

.

حالا الان يارو چپ نگامون كنه جررررر واجرروروش ميكنيم 

چقدر تباع بوديم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااااااای خدا نکشتت منم همینجوری بودم دقیقاااااااااا بعد پسره جوری میزد ک صورتم کبود میشد و ی قطره خون از دهنم میومد بعد داد میزد مگه بهت نمیگم تو فقط مال منی لعنتتتتتتتی چرا انگشت میکنی ت  اعصاب من الان شوهرم با صدای یکم بلند بگه سحر دو روز بهش میگم یادت باشه با من بد حرف زدی ببین کی بزنم برات😂😂😂😂😂😂😂

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪
خاک دو عالم تو سر من منم همینطوری بودم

واقعا چرا بايد خوشم ميومد ك پسره منو بزنه 

مثلا نكردم بكم جنتلمن باشع خوب باشع مهربون باشي 

حتماااا بايد وحشي باشع😂😐

واقعا چرا بايد خوشم ميومد ك پسره منو بزنه  مثلا نكردم بكم جنتلمن باشع خوب باشع مهربون باشي&nbs ...

اون خوی وحشیگریش جذاب بود اخه لعنتی😁😂😂

یاد یکی از دوستام افتادم بنده خدا میگفت من دلم میخواد شوهرم شکاک و بد دل باشه همش بهم گیر بده...بعد چندسال دیدمش گفت ازدواج کرده و بعد چندماه جدا شده پرسیدم چرا گفت شوهرم شکاک بود😞🙃

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
واااااااای خدا نکشتت منم همینجوری بودم دقیقاااااااااا بعد پسره جوری میزد ک صورتم کبود میشد و ی قطره ...

وااااای تو کی بودی،عاشقتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣لعنتی فقط مال اونی🤣🤣🤣🤣

اخی یادش بخیر منم میخوندم همش دوس داشتم پسره غیرتی بشه واسم😁بعد پسره با خانوادش مشکل داشته باشه من ...

مهربون و صلح جو کی بودی تو😂😂

واااااااای خدا نکشتت منم همینجوری بودم دقیقاااااااااا بعد پسره جوری میزد ک صورتم کبود میشد و ی قطره ...

لهنتیییییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂من هنوزم فانتزیمه لامصب خخخخخخخ

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
2810