2777
2789
سلام به همه
اول بهتون تبریک میگم تولد نی نی های نازتونو انشاالله زیر سایه شما و همسر محترمتان زندگی خوبی داشته باشن
چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
1-کدوم بیمارستان زایمان داشتید؟
2- دکترتون کی بود؟
3-نوع زایمانتون؟
4- هزینه اش چقدر شد؟
5- از دکت و بیمارستانتون راضی بودید و رسیدگی بیمارستان چطور بود؟
ببخشید خیلی سوال شد ولی برام مهمه که بدونم و از تجربه های شما استفاده کنم
مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سینا-دکتر شیبانی-طبیعی-آزادش 600 من با بیمه تکمیلی 30 تومان البته 30 تومان هم شیرینی دادم ههههه-روی هم رفته خوب بود بخش زایشگاه خوب بود اما بخش راضی نبودم خوشبختانه یه شب بیشتر نبود صبح هم مرخص شدم.
سلام عزیزم من دکتر منصوره پاکدامن بود بیمارستان مهر 20فروردین سزارین اسپاینال شدم به طور کلی از همه چیش راضی بودم برای من 1.100.000تومن شد که بابیمه تکمیلی من فقط 100 تومن دادم اونم چون اتاق خصوصی گرفتم!
عمه منم 17 تیر پارسال با خانم پاکدامن تومهر طبیعی زایمان کرد اونم راضی بود ولی به خاطر مشکل دخترش هزینه شد1500 که بیشترشو بیمه داد!
خدایا شکرت خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم
پونا جون دکتر من مهدی ترک زاده بود.بیمارستان مهر سزارین شدم.یه زایمان طبیعی هم قبلا داشتم.100000 بار دیگه هم بخوام زایمان کنم میگم سزارینم کنن.واقعا عالی بود.هیچ مشکلی نداشتم.بخیه هام جذبی بود
هزینه رو درسن یادم نیست ولی فکر میکنم 1100000 تومان شد.مرداد 89
Lilypie Third Birthday tickers
خانمی وقتی پیش یه دکتر بری واسه زایمان نامه بهت می ده واسه بیمارستانی که کار می کنه.موقع زایمان بری اونجا زنگش می زنن بیاد.من زایمانم ساعت نه شب بود.همه کارها را ماما انجام می ده با دکترت هم در تماسه.وقتی موقع زایمان بشه لحظه های آخر که بچه داره بدنیا میاد دکترت میاد بچه را می گیره.بخیه می زنه و ناف بچه را می زنه.خرداد89
صبا جون من خودم هنوز زایمان نکردم ولی دکترم دکتر زهرا توانایی، میخوام برم بیمارستنان رضوی و طبیعی زایمان کنم. هزینه اش هم پرسیدم حدود 850. تا حالا هیچ کس رو ندیدم از اون بیمارستان ناراضی باشه
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***
سلام من 18 خرداد تو مهر زایمان طبیعی داشتم...هزینه اش 600 تومن شد که من با بیمه تکمیلی فقط 100 دادم...دکتر خودم زهرا زارع بود ازش راضی بودم اما موقع زایمانم خارج از کشور بود و پرری برزگر اومد ....زایمان اول مشهد نبود و دکتر نگرفتم ...مامای خصوصی گرفتم خداییش واقعا عالی بود بنده خدا 100 تومن هم بیشتر نگرفت تمام مدت با هام بود ...از ماساژاش و کمک هاشم هرچی بگم کم گفتم...اصلا کارش با کار یه دکتر قابل قیاس نیست

دکترها که کاری نمی کنن فقط 5 دقیقه آخر میان و بعد هم بخیه و بای بای...

ضمنا شنیدم واسه زایمان طبیعی بهترین بیمارستان بنت الهدی است بعدشم سینا
سلام :) .

من 7 خرداد زایمان کردم .

دکترم خانم شیبانی که خیلی دوسش دارم .
بیمارستانم هم سینا که واقعا" راضی بودم . هم از رسیدگیشون و هم کادرش .
متاســــــــــــفانه سزارین شدم .
هزینه هم رایگان بود کاملا" واسم . ( بیمه ی شرکت نفت ) .
ماییم و رُخ یار، دل آرام... و دگر هیــــــچ!
2810