2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشید یه سوال داشتم خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید

من گوشی هواوی p10 lite دارم که یک سال و سه ماه بعد از خرید باتریش به شدت خراب شد در حالیکه در حد 1 دقیقه روشن نگه میداشت گوشیمو

باتری رو عوض کردم و 300 هزینه دادم، گارانتی باتری جدید 1 ماه بود و الان سه ماه بعد باتری گوشیم باد کرده به طوری که پشت گوشیم از جا دراومده و الان فقط کاور گوشیمه که باعث شده سرجاش بمونه! و لازم به ذکره که اصلا گوشیم رو مدت طولانی تو شار.ژ نمیذارم

به نظرتون دلیلش چیه؟ و اینکه چاره ی کار من چیه؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید

آهان ن نکردم  ینی ببرم فلش کنم ممکنه درست بشه ؟

بله 

خیلی پیش اومده

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
من یه سونی تی ۲دارم صفحش شکسته 

عکسشو تل یا واتس بفرستید خریداری میشه

۰۹۳۳۳۲۰

۱۲۱۲

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
یہ j7 دارم خوورد و خاکشیر انگار تریلی روش رد شدہ🤣

سلام

عکسشو تل یا واتس بفرستید ان شالله خریداری بشه

من یه s4 دارم ال سی دیش سوخته باطری و کاورشو کلا عوض کردم ظاهرش نو نو ولی ال سی دیش خراب شده، ب نظرت ...

سلام

ال سی دیش حدود ۵۰۰ هست

سلام ببخشید یه سوال داشتم خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید من گوشی هواوی p10 lite دارم که یک سال و سه م ...

سلام

گوشیتون مشکل اتصالی داره و از باطری نیست و برد گوشی مشکل داره!

خیلی ممنون ازتون، نمیدونید هزینه تعمیرش حدودا چقدر میشه؟ و اینکه آیا این گوشی درست بشو هست؟ 

تا باز نشه گوشی و تست ولتاژ و جریان انجام نشه

هیچ نظری نمیشه داد

سلام اقای من عزیز برای گوشیم یک مشکلی پیش اومده میشه لطفا  کمکم کنین؟

سلام

بفرمایید