2777
2789

سلام

شبتون بخیر...

تاپیک های قبلیم هست با توضیحات بیشتر. تعمیر کارسخت افزار هستم و کارشناس الکترونیک و عاشق تعمیرات. هر گوشی بلااستفاده و شکسته و خاموش حتی  که بعضی از قطعاتش سالم باشه بکارم میاد و قابل استفادست.

مدل و عکس گوشی ها رو میتونید تلگراام بفرستید  تا ان شالله ازتون خریداری بشه.

۰۹۳۳۳۲۰

۱۲۱۲

حتی گوشی قدیمی دکمه ای!!

یک صلوات خودتون رو مهمان کنید سپاس از همکاری شما...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

یه j1 دارم آب ریخت روش دیگه روشن نشد

مگر تا کجا گرسنه ایم؟ 😔 هنگام اذان مغرب جلوی یکی از هیات های عزاداری مستقر در میدان فاطمی صفی بی سابقه و بسیار طولانی برای دریافت غذای مجانی بود که انسان راشگفت زده می کرد. هر شب چنین است. تعداد افراد ایستاده در صف را نشمردم، اما به جد می توانم بگویم که بیش از هزار نفر بودند. آنها نه تنها متکدی و کارتن خواب و مسکین به نظر نمی رسیدند، بلکه مردان و زنانی شیک و آراسته با لباس های تمیز و بعضاً با دماغ های عمل کرده و هیکل هایی ساخته و پرداخته به نیروی دمبل و هالتر و رژیم غذایی و عمل های معجزه گر جسمانی و صورتهای آرایش کرده و خلاصه با ظاهری تأثیرگذار متناسب با #فرهنگ ظاهر پرور موجود بودند و صفی چند صد متری عجیبی تشکیل داده بودند. براستی این صف با آن اعضای منتظرِ مصممِ خستگی ناپذیر مرا شگفت زده نمود، به گونه ای که نمی توانستم باور کنم که مردم در صف ایستاده انسانهایی گرسنه و نیازمندند که شب در خانه بی شام اند. یاد خاطرات چرچیل افتادم که وقتی از او پرسیدند: چگونه [جنوب] ایران را بدون مقاومت اشغال کردی، گفت: از تجربیات آشپز احمد شاه قاجار استفاده کردیم که به ما گفت: اگر مردم ایران را به صرف غذا دعوت کنید، نمی پرسند صاحب خانه ای که غذا می دهد، کیست. اگر به آنها وعده‌ ی غذا بدهید، طالب چیزی دیگر نیستند. وقتی می خواستیم وارد ایران بشویم، به بی بی سی دستور دادیم هر روز در رادیو اعلام کند متفقین می خواهند برای شما کیسه های آرد بیاورند. وقتی ما وارد ایران می شدیم، مردم همه در صف بودند برای گرفتن آرد! نتیجه اینکه این مردم اگر به مال مفت برسند، سیر هم که باشند، باز هم می خورند، یا می برند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی وقته یه گوشی دارم که دکمه ایه و بلااستفاده مونده و نوی نوهستش و مدلشم قدیمی نیس

فقط پسورد واسه خاموش روشنش گذاشتم واسه خوده گوشی بعد پسورد خطتو وارد میکنی

اون پسورد اولی رو یادم نیس چیکارکنم روشن بشه؟

یه j1 دارم آب ریخت روش دیگه روشن نشد

سلام

عکسشو تل یا واتس محبت کنید ان شالله خریداری میشه.

0933

320

1212

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
میتونید یه کمکی بهم بکنید؟

سلام

بله اگر کمکی ازم ساخته باشه دریغ نمیکنم.

از شهرستان ک بخام بفرستم براتون چجوری خریداری میکنین؟

سلام

مثل باقی دوستان از طریق پست

خیلی وقته یه گوشی دارم که دکمه ایه و بلااستفاده مونده و نوی نوهستش و مدلشم قدیمی نیس فقط پسورد واسه ...

سلام

فلش باید بشه

تا دلت  بخواد دارم

سلام

عکسشو تل یا واتس محبت کنید ان شالله خریداری میشه.

0933

320

1212