2777
2789
عنوان

مامان های کلاس اولی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 29 پست
پسر منم امسال میره اول...کیف بن تن خواسته..

ای جون دلم ... مبلرکش باشه ... خدایش آدم خودش بیشتر ذوق داره این فسقل ها میرن مدرسه 

منم کیف و جا مدادی و روپوش براش خریدم ... هرروز خودم میرم می بینمشون    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مداد های ۶ گوشه بگیر   گرد ها توی دست بچه  سرمیخورن دفتر  هم ۵۰ برگ بگیر   که م ...

آهان درست میگی در مورد مداد گرد باشه آره سر میخوره

آره دفتر به ذهن خودم رسیده بود کم برگ بگیرم ... چون 100 و بالاتر کیف بچه سنگین میشه گناه دارن البته ذهنم به تنوغ نرسیده بود ... منون عشقم از راهنماییت   

ای جون دلم ... مبلرکش باشه ... خدایش آدم خودش بیشتر ذوق داره این فسقل ها میرن مدرسه  منم کیف و ...

اره دقیقا من ک با خواهرم رفتیم خرید هرچی خودمون دوست داشتیم خریدیم براش خخخ یاد مدرسه رفتن خودم افتادم البته الانم لوازم التحریر گرون هست من یه بسته ۱۲تایی مداد قرمز وسیاه چندتا پاک کن وتراش ویه قمقمه آب و دوتا پوشه دکمه دار با ۷تا دفتر ویه جعبه ۴۶تایی مدادرنگی خریدم براش با یه مقدار وسیله ریزه پیزه همش ی نایلون نشد نزدیک ۴۰۰هزارتومن

کفش اسپورت و جوراب و قمقمه واگر خواستی ظرف غذا مداد و پاک کن و تراش و دفتر یه دونه بقیه دفتر ها بای ...

فک کنم امسالم مثل پارسال ک بچه ها کتاب هاشون رو فنر زدن همونجوره نیاز نیست جلد بزنی موقع فنر خودش جلد میزنه 

الان جلد کتابها چطور شده؟ مثل قدیمه یا سبکش فرق کرده    

نه دیگه میبرن فنر میزنن کتاب هارو ک برا ورق زدن راحت تر باشه ما ک برا پیش دبستانی اینکارو گفتن براشون کردیم دیدم بچه های دبستان هم انجام دادن هر کتابی ۴هزار تومن بود

فک کنم امسالم مثل پارسال ک بچه ها کتاب هاشون رو فنر زدن همونجوره نیاز نیست جلد بزنی موقع فنر خودش جل ...

آهان آره فکر کنم اونجور بهتر هم باشه .. یکی از همکارام می گفت یکسری از معلم ها میگن بین برگ های تابها برگه هم اضافه کنن زمان فنر زدن

خوب همه فنر نمیکنن

من پسرم دست چپه و دفتر سیمی و کتاب فنری براش سخته ... ولی بگن مجبورم براش فنری کنم ... البته قاعدتا نباید اجبار کنن 

البته اجباری نباشه به غیر فنر دیگه چیه؟

اره دقیقا من ک با خواهرم رفتیم خرید هرچی خودمون دوست داشتیم خریدیم براش خخخ یاد مدرسه رفتن خودم افتا ...

وای چه گرون ... خدا به داد برسه ... ولی خوب حالشم بردی   مبارکش باشه .. انشالله موفق باشه