2777
2789
عنوان

بیماری شخصیت نمایشی ارثی ست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 26 پست
من معتقدم خوبست حواسمان جمع باشد امابا۸۰ ملیون جمعیت باشرایط زندگی متفاوت فرهنگ های گوناگون سنین مخ ...

شما که دبیری نمیدونی راه مقابله باهاش جیه؟

💖💚💙 خدایا جوانی خواهرمو بهش ببخش، ستون نازک امیدمونو نشکن 🤲از آدمهای روانی دوری کنید، بذار بگن ترسید، آره ما از حیوون وحشی میترسیم 👊سیر تکامل من در نی نی سایت: کوشاجون ۹۴، مکگیل ۹۶، سانتیاگو مکگیل ۹۷، سانتیاگو ۹۸ 🙄

بنده عرض نکردم علم لدنی وافاضی دارم.

هرکس دبیرست همه چیزرانمی داند.

چرابرای دروس مختلف دبیرهای متعددانتخاب می کنند؟

متشکرم ازاحترام وادب شما

متاسفانه فضای مجازی محیطی برای تمسخرواهانت شده.

درتصمیم شخصی دیگران مبنی برتاپیک زدن دخالت می شود. سوالاتی ازروی وهن پرسیده می شود.

تصوربفرمائیدبرخی دوستان نظرات افرادراجویامی شوندآنسان که قرآن فرموده : وامرهم شوری بینهم 

وشایدمتواضعانه خواستاررای زنی باکسانی هستند

بنده همیشه معتقدبودم افراداهل فضل وفرهیخته یی دراین سایت هستند.

خیلی عذرخواهی می کنم اگردرامورکسی خللی ایجادشد.

بانوی محترم نه من نه شما نیازبه اثبات نداریم بااینحال درخانه کودک وارش که محل گردهمایی دوستان نی نی سایت درخ. شیخ بهایی هست من بارهارفت وآمدداشتم دوستان شاغل درآنجاودوستان عزیزدیگرهم درجریان شغل بنده هستند هم عقائدم.

وبرای احترامم به دیگران دلایل متعدددارم ازجمله اینکه

ازخداجوئیم توفیق ادب

بی ادب محروم ماندازلطف رب

ازشماعذرخواهی می کنم اگرمطلع نبودم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شماتحصیلات وشغلتون هرچه هست درخوراحترام وتقدیرست

بنده مدتی هم دانشگاه آزاداطراف تهران تدریس می کردم اماهمواره ازپیشرفت دیگران خوشحال می شدم اگرکسی خودش راوکیل پزشک مهندس معرفی می کردحتماصحیح بوداینهاباسوالات ساده یی روشن می شود.

من باب مثال من درانشگاه قلهک زیرنظرآیت الله حایری تحصیل کردم ازکتب لمعه دمشقیه درفقه استفاده درکلام اساتیدخوبی ماننددکترقاسمی داشتم درتعلیم وتربیت شاگرددکترعلی قائمی بوداسم ایشان درنت قابل جستجواست. 

درمحیط کارجذب مدارس قلم چی شدم. اینهاراننوشتم به شمااثبات شود. نوشتم بگویم سوء ظن ازمنظرقرآن خودش درخورذم وگناه است

شماتحصیلات شریفتان هرچه ست درخورتحسین است.

ممنون ازادبتان

بنده عرض نکردم علم لدنی وافاضی دارم. هرکس دبیرست همه چیزرانمی داند.  چرابرای دروس مختلف دبیره ...

وا بسم الله🙄

من تمسخر نکردم🙄

گفتم شما دبیر هستید اگر راه مقابله با انرا میدانید به من هم بگویید 

💖💚💙 خدایا جوانی خواهرمو بهش ببخش، ستون نازک امیدمونو نشکن 🤲از آدمهای روانی دوری کنید، بذار بگن ترسید، آره ما از حیوون وحشی میترسیم 👊سیر تکامل من در نی نی سایت: کوشاجون ۹۴، مکگیل ۹۶، سانتیاگو مکگیل ۹۷، سانتیاگو ۹۸ 🙄
وا بسم الله🙄 من تمسخر نکردم🙄 گفتم شما دبیر هستید اگر راه مقابله با انرا میدانید به من هم بگویید& ...

اطلاعات کاملی ندارم که تاپیک زدم.

من هم حال وروزاین روزهای فضای مجازی مخاطبم بودنه شخص شما...

اگربه نظرتون عجولانه قضاوت کردم دلیلش تکراراین مواردبوده

عذرخواهی می کنم.

اگراطلاعاتی دراین خصوص داریدممنون میشم بنویسید.

اطلاعات کاملی ندارم که تاپیک زدم. من هم حال وروزاین روزهای فضای مجازی مخاطبم بودنه شخص شما... اگرب ...

ببخشید که تاپیکهای شما رو نخونده بودم قبل از تاپیک زدن 🤔 نه اطلاعاتی ندارم آگاهانه دارم باهاش مبارزه میکنم چون حس میکنم بیماریه روزهای اخیره 

ببخشید که تاپیکهای شما رو نخونده بودم قبل از تاپیک زدن 🤔 نه اطلاعاتی ندارم آگاهانه دارم باهاش مبارز ...

خوب تبریک میگم

حتماموفق میشید.

خودمبارزه کردن به نتیحه رسیدنه قدرخودتونو بدونید.

کاش همه مثل شماشهروندمفیدومسیولی بودند.

ببخشید که تاپیکهای شما رو نخونده بودم قبل از تاپیک زدن 🤔 نه اطلاعاتی ندارم آگاهانه دارم باهاش مبارز ...

کتاب زندگی عشق ودیگرهیچ لیوبوسکالیاراحتمابخوانید.

هرروزجلوی آبینه به خودتون عشق دهید.

دفتری تهیه کنیدوموفقیات خودرابنویسید.

فهمیدن مشکل نیمی ازحل آنست.شماازهمین الان‌خورابه نتیجه رسیده تصورکنید❤👍

کتاب زندگی عشق ودیگرهیچ لیوبوسکالیاراحتمابخوانید. هرروزجلوی آبینه به خودتون عشق دهید. دفتری تهیه ک ...

ممنون

اینکارها را میکنم

درسته فکرکنم کمیش بخاطر کمبود توجه باشه 🤩

ممنون اینکارها را میکنم درسته فکرکنم کمیش بخاطر کمبود توجه باشه 🤩

عزیزم ببخشیددایم ریپلای می کنم. نگرانم.

خودتون رااذیت نکنید. کمبودتوجه اکثرایرانی هابهش مبتلا هستند. چون فرهنگ دادوستدمحبت وجودندارد. لطفادوتاتاپیک دیگه بعدی مرابخوانید...

خواستم این رابگم می تونیم دست به دست هم شرایط رامعتدل کنیم.حتی لبخندهم صدقه است.

خیلی اوقات بامحبت کردن انگارخودمون هم سیراب میشیم.

اگرکسی رالایق محبت خودتون نمی دونیدبه کودکان که فرشته اند سالمندان حیوانات وگیاهان محبت کنید.

همیشه یک شاخه گل نرگس یامریم درخانه داشته باشیدعطرش انرژی می دهد.

بهارنارنج ودمنوش بنوشید.

ماسک خیاراستفاده کنید.

هرلحظه به خودتان بگوییدبه لطف خدادرحال پیشرفت هستید.

کتب شفای زندگی ، چهاراثراسکاول شین وکتب دبی فوردهم خوبه.

ازمحیط هایی که شماراباظاهرمی سنجندفاصله بگیرید.

من باشاگردانم گفتم اگرکسی پزساعت ولباسش رادادبگوییدلباستان خوبه امازندگی ازنظرمن مفهوم باارزش تری دارد...

همینکه کمی رنگ شناسی درپوشش رعایت شودآراسته وتمیزباشیم کافیست. هرکس مارامی خواهدبایدبخاطرخودمان بخواهد.

ومادیگران را...

البته اینهارامن به شاگردانم می کنم شماخودتان معلم وباسوادهستیدوگرنه اینجانبودیدتاتبادل نظرکنید.

ببخشیداشماخودتان باسوادهستیدمن دوستانه نوشتم.

زیادبه سایت سرنمی زنم.‌خواستم به عنوان مطلبی که توی این هفته می نویسم این راخدمتتون بگم.

کاش پدرمادرهاقدرفرزندشون رابدانندوبیشترعشق دهندتاکمتراین مسائل میش بیاید.‌مطمین باشیدخداخیلییییی دوستتون داره❤👍⚘❤

درضمن اگرتهران هستیدمشاورین دولتی هستند 

خ ولیعصر قبل چهارراه طالقانی خ. رشت

شیرخوارگاه آمنه هم دارد

کلانتری ها هم رایگان دارند.

من خودم هم مراجعه می کنم.

اگرمشاوری خوب نبودعوض کنیدمشاورهم مثل مزشک میتونه مجرب یابی تجربه باشه

مراببخشیداگرزودقضاوت کردم. ازدست بعضی نی نی سایتی هاآدم جبهه گیرمیشه.

درضمن اگرتهران هستیدمشاورین دولتی هستند  خ ولیعصر قبل چهارراه طالقانی خ. رشت شیرخوارگاه آمنه ...

خواهش میکنم

ممنون به خاطر اطلاعاتتون

مرکز مشاوره میرم خیابان سهروردی آقای فتحی فوق العادست