2777
2789
عنوان

دختر سه سالم خیلى خستم میکنه کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 50 پست
دختر منم سه سال و سه ماهست خیلی پر انرژیه سنشونه البته اگه خودت یا هر کس دیگه ای جلوی روش بهش برچسب لجباز بودن بزنید مطمین باش بدتر میشه
سعی نکن متفاوت باشی....
فقط خوب باش...
خوب بودن به اندازه کافی متفاوت هست
دختر منم سه سالشه. زیاد خرابکاری میکنه یه نوزاد هم دارم....دهنم...
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توخونه قانون بذار در اجرای قوانین جدی و مصمم باش (جدی نه عصبانی) در گفته هات با فکر باش و یک کلام در مقابل گریه هاش کوتاه نیا براش وقت بذار حتی شده روزی یک ساعت اما اون یکساعت تلویزیون خاموش - موبایل ها خاموش - تلفن خونه خاموش ...اون یکساعت فقط برای اون باش در مقابل بعضی کاراش که ضرری نداره بی تفاوت باش ضعف نشون نده داد نزن ..دعواش نکن حق انتخاب بده بهش از بین چند گزینه ..نظرش رو بخواه ...تو بعضی از کارا کمکم بخواه ازش بهش مسئولیت در حد توانش بده خیلی تشویقش کن کتاب چگونه با کودکم رفتار کنم رو بخون خیلی کاربردیه
امام علی(ع) در نامه ای خطاب به مالک اشتر: ای مالک!شباهنگام کسی را در حال گناه دیدی صبح به آن چشم نگاهش نکن، شاید سحرگاه توبه کرده باشد و تو ندانی!
ﻭاﺳﻪ ﻏﺬا ﺧﻮﺭﺩﻥ ﭼﻴﺰاﻳﻲ ﻛﻪ ﭘﺴﺮﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪاﺭﻩ ﻣﻦ اﻳﻦ ﻛﺎﺭﻭ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﭘﺮﻫﺎﻡ ﺁﻻﺳﻜﺎ ﺧﻴﻠﻲ ﺩﻭﺳﺖ ﺩاﺭﻩ ﻣﻨﻢ ﻭﻗﺘﻲ ﻣﻴﺨﻮاﻡ ﻣﺜﻼ ﻧﻮﻥ و ﭘﻨﻴﺮ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻡ ﻳﻪ ﺁﻻﺳﻜﺎ ﻣﻴﺪم ﺩﺳﺘﺶ ﺑﺎ ﺁﻻﺳﻜﺎ ﻛﻪ ﺩاﺭﻩ ﺑﺎﺯﻱ ﻣﻴﻜﻨﻪ و ﻣﻴﺨﻮﺭﻩ ﻣﻨﻢ ﻣﺎﺑﻴﻨﺶ ﻟﻘﻤﻪ ﻣﻴﺪﻡ اﻳﻨﺠﻮﺭﻱ ﻣﻴﺨﻮﺭﻩ
ستاره بچه دوم خیلی راحته اولی هم طفلک بچه خوبیه ولی خیلی خونه رو به هم میریزه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
عزیزم بچه است دیگه یه سوال. چرا صبح خودت بیدارش میکنی و نمیذاری بیشتر بخوابه ؟
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
اتفاقا به نظرم زود بخوابونش و صبح هم زود بیدارش کن ..هر بچه قلقی داره قلق بیدار شدنش رو پیدا کن در مورد غذا بهش اصلا میان وعده نده یه مدت کوتاه ببین چطور صبحانه و ناهار و شام می خوره من تجربه اش رو دارم وعده ها هم به موقع باشه مثلا ساعت 11 بیدارنشه که12 صبحانه بخوره 4 ناهار 10 شب شام بهموقع باشه اصلا تو بهش غذا نده بذار جلوش خودش بخوره وقتی هم نخورد به تصمیمش احترام بذار مطمئن باش گشنه باشه خودش غذاشو به اندازه می خوره
امام علی(ع) در نامه ای خطاب به مالک اشتر: ای مالک!شباهنگام کسی را در حال گناه دیدی صبح به آن چشم نگاهش نکن، شاید سحرگاه توبه کرده باشد و تو ندانی!
2810